Respekt for beslutningerne.

Stine Bosse er mange ting. Ægte politiker er en af disse ting.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/moderaternes-spidskandidat-til-eu-valg-ud-med-kronen-ind-med-euroen

Spørger man Stine om hun respekterer beslutninger der er afgjort af en folkeafstemning, vil svaret sikkert nok være et ja. Men man kan jo så se at det kun gælder hvis folket har truffet den rette beslutning.

Hvor er det godt for demokratiet at vi har folk som Stine Bosse, og endnu bedre hvis vi kan sende dem langt væk, såsom til Bruxelles. Så får vi da fred for dem i 4,5 år.

At man mener der skal en ny afstemning til er for så vidt fair nok. Men alle de som vil stemme igen fordi vi stemte forkert burde være med til at opstille regler for denne mangel på respekt for demokrati. Skal vi stemme igen fordi meningsmålinger siger at vi ville stemme anderledes i dag? Fint nok. Bliver det så et ja til euroen må vi jo så skulle stemme igen hvis meningsmålingerne så 3 år senere siger at vi vil stemme nej. Men sådan fungerer EU demokrati jo naturligvis slet ikke.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.