En stålsat mand.

Mand bruges som omtale af køn, ikke handlinger. Men Morten ved bedst, så vi er heldige at have ham blandt os. Skal der listes penge ud af EU? Skal der planlægges sygdom når lokummet brænder? Spørg Morten, han kender det.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/morten-messerschmidt-varsler-mulig-exit-fra-stor-klimaaftale

Det Morten reelt siger er at han hellere vil se de danske have døde, tomme og stinkende end risikere at mad stiger blot 0,2 procent, eller en enkelt person mister sit arbejde! En klar udmelding, en klar holding, og klart idioti. Betegnelsen “afgift” er ikke det samme som betegnelsen “bonus” eller “nulløsning”. Meningen med en afgift er at flytte penge, det er hele formålet. Men ikke for Morten. “Afgift” betyder gratis, for sådan er alt hos DF. Ingen kvaler, EU eller staten betaler.

– Vi synes, at klimapolitikken har taget et sving, hvor det bliver dyrere og dyrere for danskerne, og hvor det påvirker vores hverdag på en måde, som vi ikke længere kan se os i, siger han.

Fantastisk. Dyrere ting påvirker vores hverdag, det er endelig gået op for Morten. Men et ødelagt klima eller døde have påvirker os ikke? Hvor spejlblank har man lige lov til at være som politiker i dagens danmark?

Mortens logik fejler heller ikke noget.

– Danmark udleder en tusindedel af den CO2, mennesket udleder på kloden. Kina udleder en tredjedel. Jeg synes nærmest vi er til grin, hver gang jeg ser, hvordan vi ødelægger vores smukke natur med solcelleparker og vindmøller, når man ved, at ude i Kina bygger de et nyt kulkraftværk om ugen – eller er det to om ugen?

Igen, fantastisk holdning. Kan man ikke gøre meget skal man ikke gøre noget. Det er et grelt eksempel, men logikken er Mortens. Breivik dræbte, fra de flestes synspunkt, mange børn. Men ifølge Morten er det nok egentligt ok, for se lige hvor mange børn der døde i hele verden det år!

Man kan godt høre at Morten føler sig presset af Støjberg, så vi må gætte på at han inden længe overtager andre ekstreme synspunkter fra hende.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.