Hyklerisk Folkeparti

Idag blev der atter udskiftet lidt (gælds)poster hos de konservative. Eller, som de retteligt burde hedde, de hykleriske. For da Helle Thorning, kendt som Gåsedronningen, forsøgte at snyde skat og blev afsløret i at lyve i emails til skattevæsenet, var det de konservative der stod forrest til at skrige op om at det var forkasteligt. Men idag, hvor en af deres egne, igen-igen, er afsløret i at have rod i økonomien, er det simpelthen så forkert at pressen har kastet sig over det. Det er dog ikke noget nyt at dobbeltmoral trives i politik.

Det burde dog snart være en gammelkendt øvelse for de konservative at håndtere kriminelle (og ja, hvis du ikke betaler din gæld er det kriminelt, og ender i fogedretten). Hvem husker ikke den festlige dag da en betonklods på bestialsk vis blev forsøgt væltet af Hans Engell i en brandert? Eller da Per Stig ‘glemte’ at sige at han da vist også havde en dom for spritkørsel da han blev formand? Og Bendt Bentsens hyppige våbentransporter, beordret foretaget af Bendt selv, hvor hans chauffører skulle bringe jagtrifler fra Odense til København så han kunne gå på jagt med det samme? Da Lene Espersen kørte ind i en 31-årig mor med sin bil, og mistede kørekortet i et halvt år? Da Henriette Kjær og Lene Espersen hævede 225.000 skattefri kroner i transport fordi de opgav adresse i Jylland men glemte at sige at de havde lejlighed i København? Man kunne jo fristes til at blive ved, men det ville næsten være at gnide salt i såret.

Men nu vi er ved de konservative, så lad os da krydse fingre for Lars Dumfoed, deres nye Fører, og håbe at alt går han vel. Eller bare bedre end da han sidst var minister, hvor han kun sad i et år på grund af uduelighed. Som leder af et udueligt parti må man håbe han bliver siddende længe nok til at sørge for at Spærregrænsen passeres nedad hurtigst muligt.

Hvor er det dog nemt at hakke på politikerne, mest fordi det åbenbart er blevet en dyd i politik at dumme sig, siden alle gør det. Og det skaber jo overskrifter. Bare så sent som igår var Helle og Villy forargede over at regeringen ville fjerne efterlønnen uden at kompensere folk for det de havde betalt til samme efterløn dengang det foregik via et forhøjet bidrag til a-kassen. Men da de blev adspurgt om de ville kompensere folk hvis de kom til magten, indtraf en pludselig uld-i-mund, en tilstand der umuliggør et klart og simpelt svar. Det er da ok at de vælger at sige at de ikke vil kompensere folk, men så lad dog være med at klynke over at de andre ikke vil gøre det.

Forestil jer en verden med ærlighed og ædruelighed blandt politikerne. Hvor børn ikke længere skal betragte politik som et Løgnens Kald fra Kongeriget Grådighed. Hvor uenighed i folketingssalen førte til debat om hvilket kompromis der var bedst for befolkningen, istedet for at føre til mudderkastning. Hvor usandheder fra politikere fik alle andre politikere, uanset partifarve, til at kaste den løgnagtige usling ned fra det ophøjede piedestal som politik burde være. Hvor politikerne ikke gjorde noget for enkelte vælgere eller for at berige vennerne, men baserede deres ord og gerninger på hvad der var bedst for befolkningen som helhed.

Det er en ret utopisk verden, men husk på dette når du muligvis skal stemme i år. Sørg for at spørge dine lokale plageånder (se nærmere beskrivelse om lidt) om de ting der undrer dig. Jeg glæder mig til at spørge en socialdemokrat om det skal være en fast regel at afgivelse af urigtige oplysninger kan gøres straffri hvis der er tale om en sjuskefejl, for eksempel. Og med plageånder mener jeg ikke de politikere der mener det de gør, og som bekymrer sig om borgernes ve og vel mellem valgene. Med plageånder menes der den stribe af politikere der kun kravler ud fra deres rede op til valgene, fordi de uden genvalg kan blive tvunget til at fore deres rede med andet end ærlige folks penge. Husk altid på det 12. bud, som kort opsummeret beder dig om aldrig at gå tilbage til en fuser.

.

.

.

I won’t even bother. The newsletter next week will contain a translation of this, based on logic, reason and common sense, the primary foundations on which Alvinism is based, and the exact opposite of politics today.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.