Det sidste Kvæk

Nogen gange findes der folk som man får lidt ondt af. En af dem er Amalie fra tv3. Hun er dum, men der er ikke ondt skabt i hende, hun er bare fanget af en mediebesat mor og nogle folk der lugter penge. Det er jo dybest set synd for hende, og man har lidt svært ved at blive sur på hende.

Andre gange, derimod, er der folk hvis dumhed er så udtalt at det får dem til at opføre sig som uslinge. Ja, værre endda, men som i de gode gamle dage er ‘usling’  og ‘æresløs’ de bedste og stærkeste udtryk. Lars Dumfoed, ny fører hos de konservative, krydser lige en lille grænse. Jeg ved godt det ikke er en grænse for alle, men for alle anstændige mennesker er det : Hans seneste forslag går ud på at man ikke længere automatisk skal regulere dagpenge, kontanthjælp og pensioner.

Den sætning bør I læse igen. Ikke længere automatisk regulere det, der populært kaldes overførselsindkomster. Det vil sige at hvis alle priser stiger 4%, så man siger at vi har en 4% inflation, så skal folk der er på overførselsindkomst ikke længere automatisk få en lønstigning? Hvor vil det efterlade dem? Nederst, uden nok penge, selvfølgelig. Hvorfor give ærlige borgeres penge til nasserøvene og de unyttige spisere, siger Dumfoed? I Dumfoeds lille trange hjerne består verden nemlig kun af folk der arbejder og folk der ikke gider at arbejde. Blæse være med de løgnere der siger at der ikke er jobs nok, og blæse være med de løgnere der skaber sig og spiller syge for at få en førtidspension, frem med de ærlige og kernesunde mennesker, de må jo inderst inde være konservative. Og når Dumfoed nu bliver ved med at love skattelettelser, så må meningsmålingerne da blive bedre, for det er jo det bedste i hans snævre lille verden.

Indtil nu har jeg haft ondt af manden, men nu viser han at ondskab findes. Ikke som man ser på film, men som i ligegyldighed overfor andre, for kan de ikke klare sig selv må de jo gå til grunde. Enhver sig selv nærmest, som man siger hos de konservative. Måtte bylder regne ned over de konservative politikere, og måtte de opleve at nå under spærregrænsen ved næste valg. Ingen med anstændighed i livet burde kunne stemme på dem igen!

.

.

.

Today, I yet again rant about danish politics. It does seem that danish politics these days do their best to attract stupidity and copy the United States. And I sure try to avoid both. Today a party with problems (loosing votes) suggests to yet again kick those already down, by removing pay for those who are unemployed, invalid or retired. That party (the conservatives) have gone from being amusing and stupid to being mean and greedy. They have always been mean and greedy, I admit, but when you remove their amusement when they all fight each other, they loose all appeal. I won’t translate it all, but you can find it in the next edition of the newsletter.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.