Forskellige ønsker om viden.

Mester Heunicke, Mor Mettes væbner, tror at danskerne er lidt dumme.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2023-12-28-jeg-tror-ikke-det-er-gaaet-op-for-danskerne-endnu-hvad-der-foregaar-siger-miljoeminister

– Vi er bekymrede for det forurenede jord, der skal holdes væk fra vandet, som løber ud i Randers Fjord. Det vil være en katastrofe, hvis det sker. Jeg tror ikke, det er gået op for danskerne endnu, hvad der foregår herude, fastslår ministeren.

Jo, det er det da. I hvert fald generelt. Gift i åen og gift i fjorden, og det er ret skidt. Men hvad skal den gruppe som Mester Heunicke kalder “danskerne” gøre? Skal vi råbe? Skal vi komme med skovle? Skal vi heppe derude?

Det de fleste nok mere undrer sig over er hvem der har givet tilladelse til opbevaring af giftig jord så tæt på å og fjord, siden det kan udvikle sig til en katastrofe. Men der kan Mester Heunicke måske komme med lidt oplysninger? Man kan jo næsten ikke undgå at sammenligne med den rensning og efterfølgende udledning af olieholdigt vand fra udlandet, som de færreste nok havde forestillet sig at danske myndigheder ville give tilladelse til.

Jeg tror ikke det er gået op for danskerne endnu, hvor ligeglade politikerne er med miljøet, men det her er nok lidt af en øjenåbner.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.