Er det så svært?

De handicappede er dyre. Og det kan de da sandelig heller ikke være bekendt!

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2023-10-25-nu-skal-svesken-paa-disken-udgifter-til-saerlig-gruppe-er-loebet-loebsk-siger-ekspert

Vi er nødt til at få svesken på disken og tale om økonomien på handicapområdet. For udgifter på området stiger markant, og det er snart ikke holdbart længere. ”

Lige præcist. Men er det ikke det vi har en nakkefolds-skanning til? At fjerne de handicappede? Så løsningen må da være at udvide den scanning så alle handicap opdages. Vælger forældrene så at få barnet må de selv betale. Det er en udgift de bevidst har valgt.

Naturligvis er der også de forældre hvor noget sker under fødslen, som gør at barnet mangler ilt eller får andre skavanker. For disse forældre skal der naturligvis indføres ret til sen-abort, foretaget efter 40. graviditetsuge, tilladeligt efter fødslen.

I en ikke fjern fremtid kan vi så skanne flere ting. Nakkefolden for uønskede fysiske skavanker som lav styrke, ikke-atletisk eller korte ben. Så kan man tage en anden skanning, måske øjenæble skanning for at opdage uønskede fysiske skavanker, såsom ikke-blond, ikke-blå øjne eller stor næse og alle de andre ting ingen ønsker for nogen børn. Men hvorfor stoppe der? Fremtiden åbner så mange fantastiske muligheder.

Hjernefolden kan så skannes for at opdage tendenser og sandsynligheder. “Dit barn har 75% chance for at blive medlem af Frie Grønne, så en sen abort er tilladt og anbefalet”. “Dit barn bliver blottet for enhver realitetssans og får kun foragt for andre. Hvis du ikke vil have en politiker, så anbefales en abort.”

Det er da så nemme løsninger, hvorfor er det et problem. Så er der bare elefanten i rummet, de handicappede der lever i dag. Men det kan vi da også ordne. I dag importerer vi bio brændsel fra udlandet. Hvorfor det? Vi kan da starte med de handcappede vi har herhjemme først, så kan de også prøve hvordan det er at gøre lidt gavn i samfundet. Folk bliver bare så sure når man taler om at aflive disse “ikke-mennesker”, men det kan løses på samme måde som en skandaleramt virksomhed løser problemet med et dårligt rygte, skift navn. Så fremover kunne man kalde handicappede noget andet, for eksempel (og dette er blot hastigt tænkte eksempler, jeg er sikker på at der er mange andre fantastiske navne) “Unyttige Spisere” eller måske “Uønskede”, som europæisk standard kunne man kalde dem “Unerwüncht”?

Foragten for de mennesker der klager over at handicappede er dyre kan slet ikke måles, den er nemlig uendelig. Er de dyre at passe og tage sig af? Ok, så lad os betale. Mangler pengene? Mor Mette siger da at dem har vi masser af, og er det (også) usandt, så stop dog for pokker de skattelettelser så pengene kan bruges på folk der virkeligt har brug for det.

Ekspertudvalget blev i 2022 nedsat for at finde bremsen til de stigende udgifter, der “truer den faglige og økonomiske bæredygtighed af området”, som det står i udvalgets delrapport fra maj i år.”

Kan man sige det på en mere svinsk og kold måde? At folk skal have den rette pleje truer den økonomiske bæredygtighed…Fy for pokker. Men ideerne ovenfor er nok ikke så fjerne endda.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.