Pas på!

Sande ord. Når Mor Mette handler, så skal man give sig i agt, for hvis det ikke er løgne og forsvundne beskeder, så er det Grundloven der bliver trampet på. Pas på!

https://nyheder.tv2.dk/politik/2023-09-23-mette-frederiksen-giver-opsang-til-baglandet-pas-nu-paa

Danskerne forstår jo ikke Mor Mettes storhed. De stiller spørgsmål og er tvivlende, men det skal Mor Mette nok hjælpe folk af med. Ikke med sandheden, det er ikke Mor Mettes stil, men med omskrivninger og nye forklaringer om hvad der tidligere er sket.

– Pas nu på, at Socialdemokratiet ikke bliver et parti, hvor svaret på det meste er, at skatten skal op. ”

Svaret på en bekymring eller et forslag ingen har haft eller stillet. Er du imod skattelettelser, så må du automatisk være for skattestigninger. Der er ingen mulighed for at holde skatten i ro. Ikke hvis du er på Mor Mettes side.

I sin formandstale minder Mette Frederiksen om, at Socialdemokratiet gik til valg på skattelettelser.

– Glemmer I, så husker jeg, siger statsministeren.

Ja, noget er da blevet glemt. Men det er vist mest Mor Mette der glemmer at det var forbavsende få der hylede over de oprindelige 4 milliarder i skattelettelser, og overraskende få der var imod det da det blev til 5 milliarder. Men det var jo det de gik til valg på. Det er nu vendt, for de gik til valg på de her ekstra skattelettelser, siger Mor Mette. Og siger hun det nok gange skal de tro partisoldater nok tro på det.

– At være et arbejderparti handler altså ikke om, at dem, der arbejder, skal beskattes mest muligt, siger Mette Frederiksen i sin tale:

– Det handler til gengæld om fordeling. Om rimelighed og retfærdighed. At de bredeste skuldre skal bære de tungeste byrder.

Og de bredeste skuldre, når man nu letter skatten igen, må så automatisk være pensionisterne. De har da ikke fået en øre af regeringen. Jeg tror meget få pensionister ser sig selv som “de bredeste skuldre”.

“- Som det eneste parti, der er repræsenteret i samtlige kommuner og regioner, så har vi en unik mulighed for at forstå hinandens virkeligheder bedre, end vi måske altid formår. Det vil jeg gerne forpligte os på, siger Mette Frederiksen. 

Så den virkelighed Mor Mette taler om…er det virkeligheden for politikere eller pøbelen? De cirka 2/3 af befolkningen som er imod yderligere skattelettelser, er det simpelthen et spørgsmål om at de ikke forstår virkeligheden? Er det hun mener reelt at pøbelen skal forstå politiker-virkeligheden? Den verden hvor penge ikke er et problem, pleje køber man sig til for den rigelige pension, og ingen på 70+ er nedslidte?

Mor Mette har ret i en enkelt ting. Hun husker. Alle der nogensinde har talt imod hende, har grinet af hende, eller som har ageret imod hendes ønsker. Og hun skal nok få dem rettet ind, om de vil det eller ej – se blot på de andre regeringspartier. De indså deres fejl og rettede ind, så de kunne godt få lidt ministerposter. Hvis bare alle klynkerne og pøbelen ville indse det samme.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.