Det er godt nok sjældent.

Liberal Alliance, landsbytossen i den lille ghetto vi kalder Christiansborg, er svære at være enige med. Men for en sjælden gangs skyld er det sket.

https://nyheder.tv2.dk/live/politik/2023-08-25-s-og-v-raser-over-la-opslag-de-har-ikke-forstaaet-alvoren

“- Jeg synes, det er umodent og meget tankevækkende, at et parti, der hele tiden taler om at tage ansvar, nu gør det modsatte. Det her er jo ikke at tage ansvar for den situation, vi står i“.

Næh, det er vel at fortælle hvorfor regeringen handler som den gør. Det er jo Mor Mettes ord, næsten ordret. Umodent? Ja, men ret skytset mod Mor Mette. Tankevækkende? Ja, men mest for at få folk til at tænke over hvorfor den lov bliver lavet.

Fordi det kan placere os et sted hvor det har sikkerhedsmæssige konsekvenser. Direkte Mor Mette citat, og mere umodent og tankevækkende bliver det ikke. For næste gang er det LGBTosvosv bevægelsen der rammes, fordi deres parader krænker muslimske lande.

– De skal være velkomne til at ytre kritik. Jeg synes bare, det sker på en meget umoden måde, når de siger, vi lefler for verdens værste terrororganisation.

Jamen når nu Christian Rabjerg Madsen, politisk ordfører og stolt forsvarer af Mor Mettes idealisme, så gerne vil fortælle at det er umodent, kan han så ikke forklare hvem der kunne være skyld i at det kan have sikkerhedsmæssige konsekvenser ikke at indføre loven? Er det Tyrkiet han hentyder til? Altså statsterrorisme? Iran? Irak? Det er man ikke meget for at definere hos Socialpamperne, tydeligvis.

Så for en sjælden gangs skyld siger Liberal Alliance noget korrekt, så ros til dem.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.