Føj.

Det er nok det eneste civiliserede ord der dækker her.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/regeringen-vil-sende-koranafbraendere-bag-tremmer

Jeg er tilhænger af blasfemiparagraffen. Jeg er tilhænger af at man viser respekt for sine medmennesker, en definition som tillader al hån og spot mod vores politikere. Modstanden jeg har, det er mod at diktatoriske lande der deler deres befolkninger ind i mennesker og kvinder skal diktere nogen som helst lov i Danmark!

Så kan Mor Mette tude og sende Dumlegaard alt det hun vil. Hun kan komme med alle de påstande hun vil, og hun kan fortsætte sine sædvanlige løgne med at dette ikke er en glidebane. For faktum er at vi indfører en lovgivning fordi det kræves af en sammenslutning af muslimske lande.

Vi gør det fordi Mor Mette er sikker på at det isolerer os på den internationale scene. Og hun er sikker på at den idiot-ting det er at brænde en koran risikerer at placere os et sted hvor det kan have sikkerhedsmæssige konsekvenser. Og hun kan da have ret.

Men hvor er grænsen? Hvad når de samme lande bruger samme argument for at kvinder skal tildækkes? Det virkede første gang, det må da virke et par gange mere. Eller, mere realistisk, hvad hvis en Pride march provokerer dem? Skal vi forbyde homoseksuelle at samles på offentlige steder, eller steder hvor det blot gøres for at provokere?

Det vil kun sigte mod handlinger på et offentligt sted eller med forsæt til udbredelse af videre kreds, siger justitsministeren.” Koranafbrændinger i dag, afvigere i morgen!

Udlandet, især nationer med total mangel på respekt for mange slags folk, skal aldrig diktere hvad vi skal have af love og regler.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.