Det hun ikke siger.

Mor Mette, som sandeligt ikke plejer at være tavs om det regeringen påfører Danmark, udtaler sig endeligt om krav fra udlandet.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/mette-frederiksen-mener-ikke-forbud-mod-koranafbraendinger-er-indskraenkelse-af

– Det er ikke en ytring at brænde bøger. Derfor er det heller ikke en indskærpelse af ytringsfriheden, hvis det bliver ulovligt at brænde religiøse skrifter, siger Mette Frederiksen, som også afviser, at et eventuelt forbud kan udgøre en glidebane til andre fremtidige begrænsninger af ytringsfriheden.

Mette Frederiksen mener, at en lovændring er nødvendig, hvis Danmark ikke skal blive “isoleret på den internationale scene“”

– Vi står alene sammen med Sverige med de hyppige og gentagne afbrændinger af Koranen, og det placerer os et sted, hvor det kan have sikkerhedsmæssige konsekvenser, siger statsministeren til Weekendavisen.”

Det Mor Mette ikke siger (sammen med alt det andet hun ikke siger) er hvad der sker næste gang der sker noget der kan gøre Danmark isoleret på den internationale scene, eller vi tillader noget der kan placere os et sted, hvor det kan have sikkerhedsmæssige konsekvenser.

Hvad hvis kravet for ikke at isolere os internationalt eller udgøre en trussel for os er at homoseksuelle ikke må vies? Eller at kvinder ikke må vise hår? Eller at de gerne må udtale sig, bare ikke offentligt? Bøjer vi af i de tilfælde? Det er usagt, men man har jo sine anelser.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.