De kan sandelig godt skelne.

Hvor er det dejligt vi har de ærlige, redelige og anstændige folk i Folketinget. Hvad skulle vi gøre uden dem.

De små snyltere i lokalpolitik, derimod, har aldrig haft en ærlig tanke i deres liv, og modtager de en lille, sølle gave vil de med det samme begynde at gøre livet nemt for den glade giver.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/christiansborg-politikere-holder-fast-i-deres-gratis-tivoli-kort

De kloge, ærlige og redelige folk i Folketinget kan godt se igennem fingre med en gave, og selv Søren Gade, manden der trak sig fra posten som forsvarsminister fordi han havde løst alle opgaver, kan kun se det positive.

– Og hvis vi begynder at være smagsdommere over, hvad de enkelte politikere kan deltage i, så bliver det en stor og svær opgave. Politikere skal kunne modtage invitationer rundt omkring i landet til forskellige aktiviteter, som nogen synes, er relevante og andre ikke synes, er relevante, siger Søren Gade.

Så et årskort, for en folketingspolitiker, er en invitation til en aktivitet nogen synes er relevante for politikeren, og andre ikke gør. Og et årskort, for en lokalpolitiker, er et eksempel på mulig korruption og har intet formål andet end at smøre de lokale politikere?

Det giver nok mening når man er i Folketinget. Man kan så undres over at kortet gælder pamperen og 4 andre snyltere, men de har jo nok alle modtaget invitationen til en aktivitet de synes er relevant for et Folketingsmedlem og 4 gæster…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.