Løftebrud igen.

Lokke og Ellemann, 2 af de prægtigste politikere (de der tror at dette er ros forstår sig ikke på politik) der finde i Danmark, mener ikke længere det er relevant om loven blev brudt af den siddende statsminister. Det er ækelt, men bestemt ikke uventet. Det der så bliver morsomt er enkelte partisoldaters forsøg på at forsvare det.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/venstre-veteran-angriber-ellemanns-loeftebrud-i-minksag-katastrofalt-retssikkerheden

Et hovedbestyrelsesmedlem i Venstre, og dermed en ægte pamper i en klasse for sig selv, udtaler følgende :

“- Det er noget pjat, at der er nogle i Venstres bagland, der går fuldstændig amok, før man ved, hvad vi får ud af det i form af nogle borgerlige mærkesager. Nu skal vi slå koldt vand i blodet, siger hovedbestyrelsesmedlem og formand for Venstre i Billund kommune, Søren Leth Nielsen.”

Hvorfor er der ikke en journalist der spørger nærmere ind til udtalelsen? Hvad er en ok pris for at forhindre en advokatundersøgelse?

Topskattelettelser? Ville det være nok?

Kirkeministeriet? Ville det være nok?

Sportsministeriet? Ville det være nok?

Finansministeriet? Ville det være nok?

Hvorfor er der ikke en vågen og vaks journalist der spørger om hvad der ville være nok, når man nu skal se hvad man får ud af løftebruddet før man kritiserer det?

Det er lige så godt som Claus Hjort der udtalte at man jo sandelig ikke kunne købe Venstre for 20.000 kr, udtalt i forbindelse med endnu en forglemmelse af at indberette donationer. Ingen journalist var kvik nok til at spørge hvad det så eventuelt kostede, for det var da tydeligvis kun prisen Claus HF var uenig i, ikke det at de kunne købes.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.