Det er bare løgn, er det!

Stakkels Mester Heunicke. Han må dagligt lide under andre folks misforståelser og vrangforestillinger. Senest når nogen påstår at hans elskede Mor Mette bruger forkerte tal bevidst. Det er bare løgn, er det!

https://www.bt.dk/samfund/heunicke-raser-venstre-goer-det-bevidst

Hvor er det dog usselt af Venstre. Kan de slet ikke se storheden og godheden i den danske landsmoder, Mor Mette? Forstår de slet ikke at hun kun vil vores bedste, om vi vil det eller ej?

Bare fordi hun bruger tal der, i december, var cirka 27% for høje. Jamen, hvad er det dog mellem venner? 27%, det er vel forskellen på hvor meget af Mor Mettes pressemøder der er sandhed og hvor meget der er løgn. Skulle det nu være forkert at fordreje tallene lidt, så de dumme danskere forstår hvor vigtigt det er at støtte Mor Mette i disse for vort land så alvorlige tider?

Om Venstre (for en sjælden gangs skyld) arbejder for sandheden eller ej, det må de selv rode med. Men at fremhæve hvordan Mor Mette (igen) lyver og fordrejer tallene, det kan de simpelthen ikke være bekendt!

Tænk hvis Venstre begyndte at gøre opmærksom på at både Pfizers og Modernas vaccine er godkendt til 3. stik efter 6 måneder. Så ville Mester Heunicke da bede politiet skride ind. At fremhæve sandheden, omend dette er meget uvant for politiske partier, er ikke noget der gavner situationen!

https://nyheder.tv2.dk/2022-01-07-derfor-faar-danskere-under-18-aar-ikke-tredje-stik

Er det ikke fantastisk at de unge under 18 ikke må få det 3. stik, som ifølge Mor Mette og Mester Heunicke er så vigtigt, fordi det Europæiske Lægemiddelagentur ikke har godkendt medicinen til dette….Hvorfor er det så man ignorerer denne godkendelse for alle andre, og endda forkorter tiden hvor coronapasset er gyldigt for at presse flest mulige danskere til at få det tredje stik, inden den tid hvortil medicinen er godkendt af….rigtigt gættet : Det Europæiske Lægemiddelagentur.

Camilla Foged, som er professor i vaccinedesign på Københavns Universitet, fortæller, at tredje stik endnu ikke er godkendt til denne aldersgruppe, da myndighederne først skal være helt sikre på, at der ikke er nogen særlige bivirkninger.

Jaeh, joh…Det kunne da være rart om Camilla Foged gik lige så meget op i om tredje stik af medicinen var godkendt til andre grupper før der er gået 6 måneder fra andet stik. Et lille hint : Det er den ikke.

Hvor er det dog synd for Mester Heunicke at folk ikke bare forstår hvor meget han passer på os, og så ignorerer de kedelige detaljer.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.