Macron eller Heunicke….

Begge to er lige store idioter, og lige gode til at forsøge at presse folk på enhver måde.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/sundhedsministeriet-vil-aendre-hvor-laenge-coronapas-er-gyldigt

Sidst Mester Heunicke sænkede gyldigheden af coronapasset gjorde han det klart at beslutningen var politisk. Det var for at presse folk til at få 3. stik at gyldigheden blev sænket til 7 måneder. Nu vil man så sænke det til 5 måneder….

Man skal ikke være forundret. Kan der pisses på folk, så skal Mor Mette og hendes håndlangere, Mester Heunicke og de Skvatpissende Skrighalse, nok gøre det, altimens de fniser for folk adlyder dem jo. Men kan det virkeligt passe at pampere og amatører skal definere hvornår folk skal stikkes? Man kan kun gætte, men er det ikke påfaldende at vaccinen er godkendt, men ifølge godkendelsen anbefales det at man får det 3. stik 6 måneder efter 2. stik. Ikke noget man overholder i Danmark, tydeligvis, men hvorfor er den anbefaling der hvis den er ligegyldig?

Går man ind og læser det punkt der hedder “Særlig grundig information” kan man se at de direkte skriver om Pfizers og Modernas vacciner at “begge vacciner er godkendt af Det Europæiske Lægemiddelagentur til 3. stik 6 måneder efter 2. stik”. Hvor meget betyder den godkendelse så?

Mester Heunicke og de Skvatpissende Skrighalse, kendt som enten Regeringen eller Epidemikommissionen, burde læse egne godkendelser inden de begynder på deres hysteri med at omgåes enhver godkendelse. Det er slemt nok at de pisser på folk der ikke tror på at “Nødgodkendelse er lige så god som en almindelig godkendelse”, de behøver ikke ligefrem at blæse så eftertrykkeligt på godkendelser.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.