Tag nu det fornuftige skridt.

Tvangsvaccinering. Eller, det lyder så grimt. Men gør det besværligt at undgå vaccinen for børn og forældre. Er barnet ikke vaccineret, så skal han/hun blive hjemme og hjemmeskoles af forældrene som skal have fri uden løn. Det ville være helt ok med Mor Mette, for det må godt være besværligt.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/eksperter-anbefaler-sende-alle-skoleboern-hjem-fra-og-med-den-15-december#main

Pestrotter (i denne sammenhæng børn) bør ikke straffes fordi enkelte galninge og sølvpapirshatte nægter at vaccinere deres børn. Er der måske ikke omkring 6% af børnene der er vaccinerede mod Dødsvirus19 nu? Hvorfor skal denne fantastiske gruppe nægtes retten til at omgås ligesindede fordi sølle 94% af børnene har forældre der tror at 5G giver kræft og Bill Gates sprøjter en microchip, med næsten samme funktion som deres egen telefon, ind i børnene for at spore dem?

Nu må Mor Mette gøre noget for at stoppe dette vanvid! Man kunne eventuelt vaccinere i skolen og fortælle forældrene om det senere? Eventuelt lovgive med tilbagevirkende kraft? Det er ikke anderledes end de andre pestrotter (i denne sammenhæng mink) da de skulle stoppes i at smitte.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.