Fantastisk besparelse.

Politiet er begyndt at tænke en smule mere økonomisk.

https://nyheder.tv2.dk/krimi/2021-12-07-politikreds-beder-betjente-holde-igen-med-nye-sigtelser-ekspert-har-aldrig-hoert

At vi dog aldrig har tænkt på det. Man kan spare millioner hvis man lader være med at sigte, anholde eller arrestere forbrydere! Det vil næsten sige at vi kan spare millioner på rengøring, det kræver blot at man lader være med at gøre rent, eller kun rengør det allermest essentielle.

“Der står også, at hvis sagen har en tidsfrist “på f.eks. vold, voldtægt eller andet” og derfor kræver en sigtelse, så skal det godkendes af en chef.”

Dette kan da ikke være lovligt….Chefen skal godkende at loven skal følges? Godt nok er vores regering ikke kompetent generelt set, men her må en justitsminister nok træde lidt i karakter og finde en ny politikommissær.

Først tibet-sagen hvor betjente brød Grundloven og dernæst glemte at stå frem og fortælle at de fik ordre til det. Nu denne, hvor de skal have en chefs godkendelse for at sigte en forbryder….Ved chefen mere end efterforskeren? Skal chefen sætte sig ind i -alle- sager om voldtægt, på samme niveau som efterforskeren, for at beslutte om der skal rejses sigtelse? Efterforskeren går jo til chefen fordi han eller hun mener der skal rejses sigtelse, og det kan chefen vel ikke vurdere uden at kende hele sagen? Eller træffer man afgørelse på mavefornemmelsen?

Dansk politi er sunket dybt, men der er altid plads nedenunder til at synke dybere.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.