Vi løfter i flok!

Mester Heunicke, atter enerådig i Danmark, har en bøn til folk. Vi skal skåne sundhedsvæsenet, og vi skal lade os vaccinere.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-11-23-der-er-kun-en-loesning-paa-det-pressede-sygehusvaesen-siger-heunicke

Og det er jo rigtigt. Vaccinen kan forhindre indlæggelser. Det er bare påfaldende hvor tit der er information man “glemmer” at tage med. Som nu i går, i artiklen om hvorfor du skal være bange. Her huskede man, omend langt nede i artiklen, at nævne at de 4000 ubesatte stillinger i sundhedsvæsenet nok også kan spille en lille smule ind på travlheden.

Men vi skal løfte i flok, vi skal alle bidrage, og vi skal alle vaccineres. Løftede man så reelt i flok kunne man måske forestille sig at man gjorde det man kunne, nogen blev vaccineret, andre stoppede med at gå til fodboldkamp og vinsmagning for at begrænse smitten, og atter andre holdt pestrotterne fra smittesuppen, eller børnene fra skolen, man kan sige det som man vil. Og atter andre igen kunne så måske erkende at der er 4000 ubesatte stillinger og se at få fingeren ud og gøre noget ved den del!

Men vi skal ikke løfte i flok. Vi skal gøre det der er nemt og bekvemt for nogen, men man kan da ikke undvære tilskuere til fodbold, det er da ikke rimeligt! Og holde børnene hjemme? Jamen så skal forældrene jo have bøvl med det, og høre på børnene hele tiden, det går slet ikke. Vi behøver ikke at løfte i flok, vi skal bare have de foranstaltninger på plads som ikke generer dem der laver reglerne, nemlig vaccinen. Smittespredningen behøver man så ikke gøre noget ved selv om det drejer sig om en samfundskritisk sygdom. Og man kan jo se at Folket er med på den. 71% vil gerne have krav om mundbind genindført, og det endda selv om 71% af Folket ikke går med mundbind lige nu, de vil bare gerne have at -andre- skal gå med det.

Og politikerne, de håber man glemmer hvordan de pissede på sygeplejerskerne. Og de glemmer som regel at nævne at alle andre steder ved man godt at når der er mangel på folk så er der noget som lønnen at skrue på, det tiltrækker oftest flere folk. Men nej, det koster for dem selv. Ligesom skolelukning og tilskuerforbud. Så de løsninger skal vi helst ikke snakke om.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.