Pels-plagere

Idag, på DR’s hjemmeside, kan man læse at det stadigt halter bagefter med velfærd på minkfarme, på trods af skærpet kontrol siden en fjernsynsudsendelse på TV2. Det undrer vel næppe. Hvis man vælger at holde dyr i små bure, uden at de kan aktivere sig bare en lille smule, og slår dem ihjel for pelsens skyld, ikke andet, så er det vist ikke studenterhuen der trykker. Normale individer har for stor respekt for andre liv, selv dyrs liv, til at de kan få sig selv til dette. Som med rævefarme. Dyremishandlingsfarme, er vist et mere berettiget udtryk.

I denne omtalte artikel bliver det specificeret ud hvor galt det står til. Der har været 741 kontroller på minkfarme, og 328 slap uden påtaler og indskærpelser. Det betyder at 413 minkfarme ud af 741 fik påtaler. Det er over halvdelen. Kære ondskabsfulde dyremishandlende kryb der udtaler sig på jeres organiserede dyremishandlende organisations vegne : Prøv at bortforklare det. Det er mere en halvdelen….Som ved TV2’s program, hvor I indrykkede annoncer der fortalte at optagelserne var skaffet ved ulovligheder, og derfor var forkastelige. Bare fordi disse ulovligheder, som ikke skabte lidelse nogen steder, fremviste ulovligheder som skabte meget lidelse. Prøv at vær helt ærlig for en gangs skyld : Har I ikke et problem som branche betragtet?

Så kommer det næste….Ud af disse 413 minkfarme med påtaler eller indskærpelser var der en tredjedel af disse der var for administrative overtrædelser, hvilket ikke forringer dyrevælfærden. Men det betyder at 275 påtaler eller indskærpelser var på grund af dyremishandling????? 275 steder foregik der dyremishandling ud af 741 steder der blev tjekket…

Det er jo komplet uforståeligt hvorfor man ikke prøver at forbyde pelsdyravlerforeningen samt dens medlemmer, og erklærer dem ulovlige, ligesom man har prøvet med Hells Angels. 413 ud af 741, jeg tror det er procentvis flere end der er HA medlemmer der er dømt for kriminalitet, og dem har man prøvet at opløse med begrundelsen organiseret kriminalitet. Så i dette tilfælde kan man da tale om meget organiseret kriminalitet.

Jeg har nævnt det enkelte steder, og nævner det gerne igen : Forbyd dyrehold for pelsens skyld. Hvis resten af dyret bliver brugt, og det har et bare nogenlunde værdigt liv, så er der ikke de store problemer. Men minkfarme falder ikke i disse 2 kategorier. Forbyd dem og rævefarme.

Hvis en pelsdyravler mener jeg går for vidt, så prøv at retfærdiggøre disse tal. Jeg vil blive forbavsende imponeret i tilfælde af at der kommer en bare tilnærmelsesvis fornuftig forklaring på at så mange procent af en brance har svært ved at overholde reglerne.

Lad os bede for disse ondskabsfulde tåber der kalder sig minkavlere, og huske på det 8. bud. Selv om minkavlerne fortjener jeres foragt og en kindhest for usselt arbejde mod sagesløse dyr, så er det forbudt at slå dem.

.

.

.

Today is yet another writing that needs no translation. The danish fur industry has yet again proved themselves to be cruel to animals, and since more than half of the checked farms (413 out of 741) were breaking the rules, most of those rules were for animal care, meaning it wasn’t just administrative trouble. This proves that danish fur farms should be deemed illegal and be banned from civilized societies, since fur is murder!

Please remember the 8th commandment, and uphold it.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.