Det er lidt uklart.

Der er dræbt får 13 gange, alle efter ulveangreb, hos firmaet “Storålam”. Det er rigtigt synd for fårene, det er der ingen tvivl om.

Fåreavler Jørgen kalder det ligefremt dyremishandling.

https://www.lokalavisen.dk/nyheder/2021-02-13/-40-får-døde-efter-13-ulveangreb-i-vinter-Dyremishandling-af-allerværste-skuffe-7614771.html?ref=eblistermest

Det der er uklart er, om det er dyremishandling at ulven dræber for at overleve, eller om dyremishandlingen er at Storålam ikke allerede efter det eller de første ulveangreb satte et ulvesikkert hegn op. Det er jo ikke en opfindelse der ikke allerede findes. Men det koster jo penge, så er det nemmere at pive og fralægge sig ansvaret.

“”Mange af dem har lidt ganske alvorligt inden de er blevet fundet og aflivet… Det er mig komplet ubegribeligt at der ikke er nogen ansvarlige myndigheder eller politikere i vores ellers så ordentlige og regulerede land, der syntes at dette er et problem, som burde løses,” skrev fåreavler Jørgen Blazejewicz i opslaget fra Storålam.

Der kunne måske endda laves en lov om at man, for at undgå dyremishandling, skal have sine får bag ulvesikre hegn? Så var der da nogle ansvarlige politikere eller myndigheder som havde syntes at dette var et problem der skulle løses.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.