En lille blomst

Man kan nu vinde en lille blomst, mest ment som en spøg. For nu skal man kunne “tvinges” til at aflevere telefonnumre på nære kontakter hvis man har engelsk syge, eller rettere B117, den britiske variant af Kinesisk Dødsvirus, Corona Covid19.I hvert fald hvis det står til Statens Serum Institut og Mester Heunicke.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/flere-partier-kritiserer-udlevering-af-telefonnumre-til-naere-kontakter-lad

Enkelte partier bevarer fornuften, trods alt. Men SSI ved bedre.

Og det kunne være, at man skulle gøre mere ud af, at man kommer i kontakt med de pårørende, at man i højere grad sikrer sig, at de overholder isolation, og at man måske også i højere grad fra sundhedsmyndighedernes side står for selve kontaktopsporingen og ikke overlader det til borgeren selv, siger Thyra Grove Krause til TV2.

Det er i den forbindelse, hvis dette vedtages, at jeg udlover en lille blomst. For hvis andre, ligesom jeg, har været inde på Christiansborg hver eneste dag og give et stort kys til alle de tapre og intelligente mænd og kvinder i folketinget, så må de jo skulle i karantæne i en periode. Og jeg er vel ikke den eneste der har vist min taknemmelighed over at folketinget beskytter mig mod alt, også onde ting som Covid19, ved at give dem allesammen et stort kys hver dag. Blomsten vinder man ved at indrømme denne taknemmelighed hvis man står i en situation og -skal- oplyse nære kontakter.

Jeg ville godt kunne se det sjove i det.

Selvfølgelig skal linselusen Pia Olsen Dyr også lige have et ord med.

SF’s formand Pia Olsen Dyhr bakker dog regeringens nye procedure op. Hun mener ikke, at det er et problem, at myndighederne overtager kontakten med dem, den smittede har været tæt på.

Godt for hende. Nu er det så den samme person som i foråret udtalte at ingen pris er for høj når det drejer sig om menneskeliv, så hun siger jo ret direkte at landet skal lukke ned hver gang vi nærmer os en influenzaepidemi. Ingen pris er jo for høj.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.