Ørerne faldt af.

Som man siger, man skal høre meget før ørerne falder af. Men det skete endeligt, hvis man har fulgt med i nyhederne de sidste dage. Mor Mette er ren.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/justitsministeren-forsvarer-mette-frederiksen-en-udtalelse-paa-et-pressemoede-er

Hvorfor spilder justitsministeren tid på at finde på undskyldninger for Mor Mette? Skulle han ikke hellere lave “stramninger” for vanvidsbilister, så det nu vil koste 4,5 år i fængsel at slå 3 mennersker ihjel?

Det der er det mest latterlige er såmænd ikke engang at hele regeringen har travlt med at bortforklare hvad Mor Mette sagde, og hvad der må siges og kræves på et pressemøde. Det der er mest latterligt er det spørgsmål der står tilbage :

Hvis Mor Mette ikke er ansvarlig for noget som helst, hvis hun ikke kan give ordrer på pressemøder men blot læse hensigter og opfordringer op, hvis Mor Mette ikke er ansvarlig for lovbrud der bliver afsløret på møder hvor hun leder og fordeler….hvad laver Mor Mette så? Skulle vi ikke spare hendes løn, for en dyr kransekagefigur er der da bestemt ikke brug for. Hun har intet ansvar, hun har ingen forpligtelser, og hun kan ikke klandres for noget som helst hun har bestemt, og hun kan ikke klandres for ting hun vidste fordi andre ministre er ansvarlige…Hvad er Mor Mettes funktion?

Hvis Mor Mettes opfordringer kommer i brevform og indeholder ordet “skal” 31 gange, hvorfor er der så ikke en journalist der spørger hvordan det skal formuleres når der en dag skal skrives et krav i stedet for en opfordring? Man kan jo ikke skrive “skal” når den kloge regering nu har besluttet at det betyder “bør”.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.