Jeg frygter i den grad Mads.

Mads Lundby, oraklet fra Cepos, kommer atter med udtalelser. Denne gang frygter han i den grad skattestigninger.

https://www.bt.dk/politik/nu-kommer-kaempe-regningen-saadan-vil-den-ramme-dig

Det er ikke specielt uventet. Det er faktisk forventeligt. Mads er altid i pressen med sine tårer når noget tyder på der kommer en skattestigning. Det er lidt ligesom hans arbejde i Højrefløjens Økonomiske Stormtropper.

Jeg frygter i den grad Mads. Ikke fordi han er skræmmende, selv om dumhed og egoisme er frygteligt og kan være farligt i de forkerte situationer. Jeg frygter Mads fordi han har en platform. Når Mads bræger får han spalteplads, og folk læser hvor frygteligt det er når der, som denne gang, kommer advarsler om de frygteligt skattestigninger.

Jeg vil gerne betale skat. Jeg er sgu’ egentligt også ok med at skatten stiger. Det skal bare bruges fornuftigt. Og det bliver en stor del af vores skat. Jeg brokker mig sandelig også over de pampersvin der sidder i folketinget, regionsrådene og kommunerne, for det eneste de arbejder hårdt for er flere penge til sig selv, på den ene eller den anden måde.

Bruges pengene fornuftigt, som det gælder en stor del af skatten, er jeg ok med at skatten stiger. Sygehusene skal spare, spare og spare. De såkaldte supersygehuse er allerede nedgraderet en del gange. Klimaaftalen koster penge, og de penge skal nok hentes på skattestigninger, om det er en afgiftsforhøjelse eller hvor de ellers finder på at hente de penge. Og øget pension til nedslidte, hvis Mette nogensinde har tænkt sig at holde det utroligt promoverede valgløfte, kommer da helt sikkert også til at koste lidt.

Og jeg betaler gerne min del. Jeg betaler det endda med et smil. Jeg er så træt af klynkerøve og idioter, der ser en skattestigning som det ondeste i verden. Jeg er så træt af højrefløjen som ser dommedag og at alle firmaer forlader Danmark hvis vi hæver skatten. Der er ting der koster på fællesskabets konto, og det gør især sygehuse. Højrefløjens Skrigere vil råbe op om at de betaler for meget. Men når de selv en dag bliver syge og måske har andre bekymringer end en god økonomi, så kan de ofte godt se fordelene ved at alle spytter i kassen og hjælper hinanden, især dem der har det lidt svært.

Jeg er pissetræt af egoister som skælder ud på dem der koster penge for samfundet, uanset om det er muslimer, syge mennesker, utilpassede unge eller familier ramt af sygdom eller tragedier. Ja, det koster. Hvis man virkelig vil spare penge, så stil dig dog op og advoker for at man skal henrette de handicappede børn ved fødslen, så er den udgift væk. For ja, handicappede unge koster i mange tilfælde penge. Men de er ikke en udgift. De er mennesker! Lidt ligesom de andre. Lidt ligesom de fleste der ikke er en del af højrefløjens hårde kerne. Og de mennesker har så brug for at trække lidt på fællesskabet, og derfor betaler jeg min skat med et smil, fordi jeg kan bidrage lidt til det fællesskab.

Kan du ikke lide at hjælpe andre, at bidrage til fællesskabet og række en hånd til dem der har behov, så pis af. Jeg er ligeglad hvorhen, jeg er bare blevet træt af alle dem der definerer danskheden, og kan sige hvad ‘alle danskere vil’. Dette er min definition af danskheden. Kan du ikke lide den er du udansk, og bør rejse hjem eller gøre et andet sted til dit hjem. God tur.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.