En rigtig helt.

Nu er der en indsamling i gang til fordel for Mourits Troldtoft, svinet der skyder truede dyr. Han er nemlig en rigtig helt, er han.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/han-skoed-ulven-nu-bliver-han-hyldet-med-medalje

Det næste som isenkræmmer John Sørensen samler ind til, er sandsynligvis en gavepakke med bøger og film til Breivik, når han nu skal sidde i fængsel så længe. Eller en samling skruetrækkere til Peter Madsen, som er blevet så urimeligt behandlet af samfundet.

Så kan Peter Madsen, ligesom Troldtoft, sige at :

“- Det viser, at andre tænker, som jeg gør. Det viser, at jeg ikke er ude på et eller andet overdrev, hvor jeg var den eneste, der synes, at det var ubehageligt. Der er mange, der har givet udtryk for, at det var det, der trængte til at blive gjort.”

Der er afgjort folk der tænker som dig, Troldtoft. Folk som mener loven tager fejl, men heldigvis er de hævet over den og kan vælge og vrage hvilke dele man vil overholde og ikke overholde. Vi har da heldigvis steder hvor de folk kan få hjælp, og hvis de ikke når det inden de begår noget kriminelt, så kan de anbringes i det der kaldes “Forvaring”, hvor folk som dig også kan hjælpes.

Sikke et mandfolk, denne Troldtoft.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.