Hårdt arbejde.

Lokke skal have et job mere. Eller, i hvert fald et job.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-01-29-lars-loekke-rasmussen-faar-nyt-job

Det er sjovt hvor meget alle disse politikere (ordet skrives med mest mulig foragt) har så travlt og er så overbebyrdede med arbejde når man snakker løn, men er der flere penge med i billedet, så kan de godt lige have en stilling ved siden af. Eller et tillidshverv. Eller en bestyrelsespost.

Men siger man at lønnen skal sænkes da den bestemt er for høj i forhold til arbejdsindsatsen, så tuder de i kor fordi der er så meget arbejde at de aldrig ser familien, og lønnen er næsten for lav for deres kæmpe indsats.

“- Jeg har en grundlæggende virketrang. Jeg har et eller andet sted haft en slags pause i forhold til den normale arbejdsrytme, jeg har haft i mit liv. Så jeg glæder mig til at få hænderne op af lommerne, siger Lars Løkke Rasmussen til avisen.”

Ja, vi andre har da i mange år glædet os til du fik hænderne op ad lommerne, især andres (her tænkes ikke på skatter, men på skattefri goder, rejser på 1.klasse, skattebetalt tøj og mange andre gode ting andre har betalt til Lokke).

“- Det glæder mig meget, at jeg nu kan bruge den viden og de kompetencer, som jeg har opbygget, til at rådgive store danske og internationale virksomheder i at tage kloge beslutninger for dem og for det samfund, som de er en del af”

Det er så den del af dit nye arbejde man nok kunne forvente du lavede for din folketingsløn, er det ikke? Jeg mener, som MF’er kunne du jo godt rådgive og vejlede, til glæde for samfundet som betaler din løn allerede? Måske bruge de kloge beslutninger til at komme med lovforslag til gavn for samfundet? Medmindre selvfølgelig at de omtalte kloge beslutninger er “Hvis andre betaler, så skal du rejse på 1. klasse, det er bare så fedt”, og beskrive hvordan en 2-personers arbejdsfrokost involverer over 20 øl som den arbejdsfrokost du havde med Søren Pind.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.