En vermuth mere.

Igen og igen skriger Vermuth, chef-drikken i Ny Borgerlige, op om alt det onde facebook står bag.

https://ekstrabladet.dk/opinionen/pernillevermund/facebook-skyr-daarlig-omtale-saa-giv-dem-mere-af-det/7973928

Vermuth, selv et individ med den basale mangel på dannelse du har må have hørt det gamle udtryk “Dårlig omtale er bedre end ingen omtale”. Skriger du bare for at komme i pressen? Er det en velsignelse når du kan tale om andet end Jeres “politik”, så du kan komme i medierne? Det er jo ikke ligefrem alle Jeres forslag du snupper forsider med…

For denne ene gangs skyld vil jeg give dig et godt råd (udover mit til altid gældende : Ti nu stille og luk dit “parti”). Drop facebook. Så simpelt er det. Lad være med at hyle, lad være med at skrive, lad være med at kræve, forklare og pive. Bare stop med at bruge det. Det er virkeligt simpelt. Så er du fri for deres censur, og de er fri for din racistiske og hadske propaganda og det vil de vist også sætte pris på. Skriv læserbreve om alle de bevæbnede sharia vagter som din væbner, TiNuStille, ser her der og alle vegne i stedet for.

Det virkeligt hykleriske er når politikere (ordet skrives med mest mulig foragt) hiver den stakkels Grundlov frem hver gang de har gavn af det, og smider den hen i skraldespanden når det lige passer dem. Denne gang er Vermuth travlt optaget af Grundloven :

“Der er en grund til, at vi har fået Grundloven, og at den gælder for alle – høj som lav, ens for politikere og magthavere, som for alle andre.”

Hvad står der i §70, Vermuth? Når den nu gælder for alle, høj som lav, ens for politikere og magthavere som for alle andre?

§70 forbyder forskelsbehandling på grund af ens religiøse tilhørsforhold eller afstamning.

Ifølge samme lovs §67 har borgerne ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud som de ønsker, så længe intet læres eller foretages, som forbryder sig imod sædeligheden eller den offentlige orden.

Du vil smide muslimer ud….Hvordan er det ikke i konflikt med disse paragraffer? Eller indrømmer du at du vil bryde Grundloven?

Islam skal bremses med alle midler, siger du. Hvordan er det ikke i konflikt med §67 og §70?

https://www.bt.dk/politik/haard-melding-fra-nye-borgerlige-muslimer-skal-haemmes-paa-alle-maader

Skal vi fortsætte med de gange hvor du kommer med meldinger der er imod din elskede Grundlov, især §70?

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/vermund-retter-partifaelle-stop-statsborgerskab-til-alle-mennesker-fra-muslimske-lande/7279012

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11557742/nye-borgerlige-folk-fra-muslimske-lande-skal-ikke-have-dansk-statsborgerskab/

Skal jeg fortsætte eller vil du hævde at alle disse aviser lyver om dine udtalelser?

Du er så fuld af løgn at du næsten får Trump til at kunne kalde sig Sandhedens Sendebud, og du er en skændsel for enhver dansker der tror på Grundloven.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.