På vagt for miljøet

Indien havde Ghandi, USA havde Lincoln, og Danmark har Erling Bonnesen. Store mænd med store tanker, der vil det bedste for verden.

Der er nu stillet borgerforslag om at forbyde brug af Round-Up i private haver. Erling er imod. “Det er et ukonkret forslag”, mener Erling.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/borgerforslag-vil-saette-en-stopper-roundup-grotesk-man-stadig

Forslaget lyder som følgende : “Vi ønsker et totalt forbud mod ukrudts- og insektmidler samt andre pesticider, der er skadelige eller blot potentielt skadelige for grundvand, biodiversitet og sundhed.

Er det noget lort for miljøet, eller er der en chance for at det er, så må det ikke bruges af private. Det er virkeligt ukonkret. Ja, det er faktisk så tåget at enhver venstre mand med respekt for sig selv vil se sig omgivet af paragraffer, selvmodsigelser og store net af løgne hvis de skal finde hoved og hale i den ovenstående tekst.

Som Erling “Pis-på-planeten” siger : “- Danmark har verdens skrappeste godkendelsessystem, og stoffet glyfosat, som borgerforslaget vil forbyde, er godkendt i EU.”

Så Danmarks godkendelse er skrap, Erling? Hvordan er det lige med neonikotinoider? Vi stod skulder ved skulder med vores broderfolk, Rumænien, i et forsøg på at forhindre de forbandede hippier i EU, som altid tænker med hjertet frem for hjernen, i at forbyde neonikotinoider? Fordi Danmark og Rumænien er kendt for at være det bedste team for miljøet helt generelt?

Det mest groteske er at selv et land som Vietnam, heller ikke et land vi lige forbinder meget med miljø, har forbudt produkter med glyphosat. Hvor er det godt at Danmark har folk som Erling Bonnesen som utrætteligt kæmper miljøets sag!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.