Den nye i klassen.

Det som mange frygtede, er endeligt sket. Anders Dumuelsen fra Liberal Saxo Bank’s politik blev forelsket i Pernille Vermuth fra Die Bürgerliche’s politik, og deres barn kom til at hedde Claus Riskær Partiet’s “politik”.

Hvordan 20.000 mennesker kan mene at en skattesvindler med stor gæld til samfundet bør stille op, er en gåde. Hvordan de samme mennesker kan se igennem fingre med at han bor gratis i en fondsejet bygning, fordi han gemte sine penge så han ikke skulle betale sin gæld, er ligeledes en gåde.

Hvorfor Klaus Riskær stiller op er til gengæld ikke en gåde. Der er penge i det. Og omtale. Og er der 2 ting den dømte svindler med stor gæld tænder på, er det penge og opmærksomhed.

Når man så ser ham i tv, er det mere ovre i lagkagekomik end det er ovre i det seriøse hjørne. Klaus Grisk-ær er dømt for bedrageri, underslæb og skyldnersvig. Han har siddet i fængsel i 5 år for det samme. Han skriver selv han skylder 150 millioner til forskellige kreditorer, og hans skattegæld mener han er 327.000 kroner. Og så hidser han sig op over at journalister er forundrede over hvordan han agerer, og han bliver fornærmet over spørgsmål om sin fortid?

Ifølge partiet Klaus Grisk-ær er det ikke relevant, for han har udstået sin straf. Det er fordi partiet Klaus Grisk-ær ikke magter at forstå at han, på trods af udstået fængselsstraf, stadigt har en gæld på mere end 150 millioner. Det er da ikke noget han har udstået. Det er et udestående.

Grisk-ærs opførsel svarer til at Lundin ville være fornærmet over at folk spurgte ind til mordet på 2 børn og deres mor når han søgte job i en børnehave eller søgte om at få børn i familiepleje.

Det der er fantastisk, når det hele nu ikke skal være så tragisk, er at de ultra-liberale galninge på højrefløjen, Dumuelsen, Vermuth og Grisk-ær, alle skal slås om det samme stupide segment af vælgerne, så med en smule held og en del bedre hukommelse hos vælgerne kommer ingen af dem over spærregrænsen.

Men så skal vi nok høre Grisk-ær sige at det er mediernes skyld. De er nok til den tid at betragte som folkets fjender, som primært sender falske nyheder ud. Lyder retorikken bekendt? Hver fugl synger med sit næb, men den yderste højrefløj lyder forbløffende ens på begge sider af atlanterhavet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.