Hun har jo ret.

Det er sjældent at Aasma får ret i noget. Det er faktisk sjældent hun gør noget rigtigt. Men hun har jo ret i at hun bør have lov til at nægte at give hånd. Det er hendes tro, den må hun følge og andre må respektere det.

https://www.bt.dk/danmark/asmaa-abdol-hamid-derfor-vil-jeg-ikke-give-hand

Fremadrettet håber jeg selvfølgelig på at Aasma vil respektere min religion, som siger at kvinder skal tie i forsamlinger. Jeg mener ikke at alle kvinder skal tie i forsamlinger, men folk der forlanger at skikke ændres for at tækkes deres tro vil jeg forvente respekterer min.

Paulus’ breve til korintherne siger tydeligt at “Ligesom i alle de Helliges Menigheder skulle eders kvinder tie i forsamlingerne; thi det tilstedes dem ikke at tale, men lad dem underordne sig, ligesom også loven siger”. Der er ingen tvivl om hvad der menes her (til de interesserede kan det nævnes at det er 1. korinther, vers 14:33, 14:34 og 14:35.

Mænd der mener at skikke skal ændres for at tækkes deres tro vil jeg gerne have overholder de 10 bud, især det første.

“Du må ikke have andre guder end mig”.

Det betyder jo at der desværre ikke må være andre her end kristne. Det er ikke fordi jeg vil smide alle ikke-kristne ud af landet, kun dem der mener at vores skikke skal ændres for deres religions skyld. Disse vildfarne mennesker må jo kunne forstå hvorfor religionen er så vigtig, og selvfølgelig hjælpe os med at overholde den. Alle ikke-fanatikere der gerne vil bo her og udøver deres tro privat uden at skrige hvordan andre skal opføre sig for ikke at støde dem, skal selvfølgelig ikke smides ud.

Kunne vi så bare smide visse indre missionske had-prædikanter fra den danske tro ud også, så kunne det da være helt rart at diskutere lidt religion uden fanatisme fra nogen af siderne.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.