“Jamen det var bare for sjov….”

Så gik det op for Anders Samuelsen hvilken mand han har sat som klimaordfører.

Citat fra BT :

»Der er ikke videnskabeligt belæg for at påstå, at klimaændringerne i overvejende grad skyldes menneskelig aktivitet.«

Sådan lød det i fredags fra Liberal Alliances klimaordfører, Villum Christensen. Men det er altså ikke partiets officielle holdning, lyder det nu fra formand Anders Samuelsen.

“Jeg har så præciseret, hvad der er Liberal Alliances politik. Vi anerkender, at klimaforandringer er et faktum – også at de er menneskeskabte. Jeg vil gerne gå så langt og sige, at det er ubestrideligt, at det for den største del er menneskeskabt,” siger han til Information.”

Jamen hvorfor er Villum så klimaordfører? Hvis han ved så lidt om klimaet, var det så ikke bedre at sætte ham til at være Joachim B Dumsen ordfører?

Igen, dette siger utroligt meget om ‘partiet’ Liberal Alliance, når de udtalelser deres ordførere kommer med skal korrigeres af partilederen. Hvordan Anders Fjolsuelsen kan se hans udtalelse som en præcisering, når det er det diametralt modsatte af hvad Villum sagde, det er vist kun tydeligt for deres tilbedere. Jeg forventer at Anders Dumuelsen kommer ud med en ‘præcisering’ af udtalelsen omkring alle fordelene ved varmere klima senere idag, ifølge Villum var det jo bare fantastisk at vi fik et varmere klima.

Det kunne være meget interessant at høre Villums forklaring. Er han blevet fejl-citeret? Føler han sig godt nok klædt på til at være klimaordfører? Mener han at jorden er flad eller rund?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.