De sande landsbytosser

Følgende er taget fra Information.dk  :

“»Der er ikke videnskabeligt belæg for at påstå, at klimaændringerne i overvejende grad skyldes menneskelig aktivitet,« siger LA’s klima-ordfører Villum Christensen.

Han giver ikke meget for FN’s Klimapanel, IPCC, der gentagne gange har slået fast, at udledningen af drivhusgas fører til global opvarmning: »Jeg mener, at IPCC er et politisk projekt, som har vist sig konstant at overdrive konsekvenserne af den stigende CO2-udledning, og jeg synes ikke, det er klædeligt at påberåbe videnskabelighed, når der er tale om et lukket system uden transparens og uden at lukke kritikere indenfor.«

Villum Christensen mener derfor, at det klogeste er at sikre vækst og rigdom, så der er råd til at håndtere eventuelle tilpasninger til klimaet.

»Der vil under alle omstændigheder blive tale om marginale ændringer, som menneskeheden altid har kunnet håndtere. Og husk, der er rigtig mange fordele forbundet med en varmere verden, eksempelvis i forhold til produktion af fødevarer og generel overlevelse,« siger Villum Christensen, der peger på, at flere i verden i dag dør af kulde end af varme. Derfor vil Liberal Alliance gerne have fjernet alle klimapolitiske målsætninger – eksempelvis regeringens nuværende mål om at udfase al kul i dansk energiforsyning senest i 2030. Ifølge Villum Christensen giver det nemlig ikke mening at spå om, hvilke løsninger eller teknologier der er bedst så langt ud i fremtiden: »Det nærmer sig jo ren absurditet set i forhold til, hvor hurtigt teknologierne ændrer sig.«”

 

Jeg ville her komme med kommentarer omkring Liberal Alliance og deres ønske om at appellere til de dummeste af de dumme, men tilsyneladende har de allerede appelleret så meget til disse mennesker at de nu er ordførere for partiet.

Men jeg fattes ord. Denne mand, denne landsbytosse, denne person med et intelligensniveau der trodser enhver beskrivelse, kan ikke nedgøres til et niveau lavere end hvor han allerede står.

Villum ved bedre end et stort, endog meget stort, flertal af videnskabsmænd med speciale i temperaturer, klima og miljø. Villum ved ikke blot bedre, han udviser også de klassiske tegn på lav intelligens og/eller paranoia via hans vurdering af IPCC. Folk med lav intelligens har svært ved at gennemskue komplicerede konstruktioner, hvilket tit får dem til at tro de har ‘gennemskuet sandheden’, og paranoide folk kunne forledes til at tro at FN har oprettet et klimapanel med det ene formål at genere ærlige forurenere.

Villum, du er i sandhed en værdig repræsentant for Liberal Alliance, dansk politiks svar på hvorfor der skal bruges flere penge til uddannelsessystemet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.