Skal man grine eller græde?

De Radikale kommer frem med deres ideer. Og bedst som man troede de havde gemt sig så godt at ingen fandt dem, mener de også at andre skal belemres med deres ideer.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2024-09-13-radikale-vil-flytte-15-milliarder-fra-de-aeldre-til-de-unge

Arne-pensionen og efterlønnen skal udfases for at skaffe flere lærere til landets skoleklasser.

– Vi vil vise, hvad vi kan, hvis vi prioriterer vores børn, lyder det fra politisk leder i Radikale Venstre, Martin Lidegaard, til TV 2.

Fantastisk. Blæse være med ældre og dem som ikke har siddet stille og skreget om dit og dat (som politikerne), men knoklet fysisk. Et ukendt begreb for et Radigalt parti, men stadigvæk…

– Der er ikke noget ultimativt i det her. Vi vil bare gerne løfte den politiske debat i Danmark op på et andet niveau og vise, hvad vi som et rigt land kunne, hvis vi gad prioritere vores børn og deres leg.

Som en lokker. “Kom, søde børn, stem på os senere”. Hedder det ikke grooming? Hvis debatten skal op på et andet niveau, så er der ikke mange radigale der skal udtale sig.

– Når man spørger folk, der går på efterløn i dag, om de føler sig nedslidt, så svarer 88 procent “nej”. Når man spørger folk, der går på Arne-pension, svarer 75 procent “nej”. Det er dem, vi beder om at blive på arbejdsmarkedet, forklarer Martin Lidegaard.

Du glemte igen politikerne….Når de får eftervederlag, er det så fordi de ikke er i stand til at finde andet arbejde? Når de får en ret god pension tidligere end nogen anstændige mennesker, er det så fordi de er nedslidte? Sjovt som det er nemt for “politikerne” (ordet skrives med mere foragt end normalt, da det er radigale udtalelser der kommenteres) at glemme egne goder når de ser på hvad andre godt kan yde for fællesskabet.

– Hvis man kan bidrage, vil vi gerne bede folk om at bidrage til fællesskabet, lyder det fra Lidegaard.

Så I vil afskaffe eftervederlaget?

Man væmmes.

Og så ville skæbnen at disse 2 artikler kom på dr.dk

https://www.dr.dk/nyheder/politik/s-borgmester-havde-job-klar-men-fik-alligevel-en-halv-million-kroner-i-eftervederlag

https://www.dr.dk/nyheder/politik/se-listen-otte-toppolitikere-der-gik-til-nyt-job-med-dobbeltloen

Gad vide om de radigale vil gøre noget ved denne forsørgelse?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.