Hvem vil skjule noget?

https://nyheder.tv2.dk/krimi/2024-02-07-parti-foreslaar-kontroversielt-politivaerktoej-indfoert-i-danmark

Et skridt eller 50 i den forkerte retning. Overvågning skaber ikke tryghed, tværtimod, og hvis massiv overvågning virkede ville England med deres CCTV nok have mindre kriminalitet.

Betina Kastbjerg, medlem af Kriminelle Supportere (også kaldet Danmarks Demokraterne), har den bedste bemærkning af dem alle.

hvis man ikke har noget at skjule, kan man jo ikke have noget imod det. ”

Verdens bedste argument. Og med den bemærkning vil Betina Kastbjerg støtte en lov der krævede at alle indsendte deres passwords til mail, asociale medier og telefoner til staten, for “de har vel ikke noget at skjule”. Al post burde scannes og sendes til politiet, og myndighederne skulle have fri adgang til alles post i e-boks, og myndighederne må gennemgå folks telefoner når de vil, for en sikkersheds skyld. Det ville være Betinas lykkelige samfund.

Det gode ville så være hvis alle arbejdspapirer, alle mails og al korrespondance fra politikere, inkluderende sms beskeder og breve, skulle offentliggøres. De har vel ikke noget at skjule, så Betina og den dømte kriminelle, Inger StøjMere, burde gå ind i kampen for at få alt dette offentliggjort.

Betina Kastbjerg må siges at være en værdig drone for Inger Støjberg, og det er bestemt ikke pænt ment.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.