Sådan stopper man kriminelle.

https://avisendanmark.dk/erhverv/medie-erfarer-snart-skal-du-af-med-dine-1000-kronesedler?utm_source=https://frdb.dk&utm_medium=block_article_teaser

Sådan! Forbyde 1000 kr sedler, for ingen kriminelle kan tælle dobbelt så langt som de gjorde tidligere, fordi de nu skal bruge 500 kr sedler. Hvorfor har ingen fået denne geniale ide tidligere?

Som rosinen i pølseenden kommer så den sidste gravskrift over kriminelle og hvidvaskning. Grænsen for kontant betaling skal sænkes fra 20.000 til et indtil videre ukendt grænse, men mon ikke det er 10.000. Og vi ved det virker, for da grænsen blev sænket fra 50.000 til 20.000 fjernede man 60% af al hvidvask! Det er sådan en mavefornemmelse politikerne har, og det er lige så godt som beviser.

Og hvilken kriminel vil dog kunne forstå at hvis 40.000 skal hvidvaskes kan man betale 4 gange i stedet for 2? Sådan virker kriminelle hjerner ikke.

Slut med hvidvaskning i Danmark! Vi må hellere få Mor Mette på turne i de lande der ikke forstår det, så de kan indføre samme regler. Derefter kan man bare læne sig tilbage og nyde lyden af de kriminelles klagesang.

Medmindre naturligvis at der er en afdeling af Danske Bank i nærheden, så siges det at være ret nemt at hvidvaske. Men bankerne behøver ikke nye regler, tydeligvis.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.