Et sandt heltemod.

Lokke, Danmarks egen superhelt, er modig. Og trusler virker ikke på ham, medmindre det er trusler der viser virkeligheden og som kan forhindre Danmark i at agere i den.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2023-07-31-loekke-jeg-boejer-mig-ikke-for-trusler-og-vold-det-her-er-i-hele-danmarks-interesse

– Det er ikke at bøje sig for noget som helst. Det er at aflæse, hvordan virkeligheden ser ud, og hvordan vi bedst muligt sætter Danmark i en position til at kunne agere i den. Det er sådan set derfor, man har regeringer, lød det bestemt fra Løkke.

Enten er Lokke dummere end man skulle tro, eller også ved han at han er på vej til et internationalt job og ret ligeglad med Danmark.

Nu er det, ifølge Lokke, i Danmarks interesse at forbyde ting som andre lande forlanger vi forbyder. Hvor er grænsen? Hvad mere kan vi blive interesserede i at forbyde næste gang, ikke fordi vi bøjer os, blot fordi det er i vores egen interesse at forbyde det?

Hvor er Lokke modig. Han gør som andre lande vil have os til, ikke fordi han føler sig presset, men rent tilfældigvis fordi han har lyst til det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.