Det manglende spørgsmål.

Lokke lader sig gerne interviwe, så længe de rette spørgsmål stilles. Det er nok derfor ingen stiller de svære spørgsmål.

https://nyheder.tv2.dk/live/samfund/2023-07-31-seneste-nyt-om-koranafbraendinger-i-danmark

– Det er ikke i overensstemmelse med Danmarks muligheder for at varetage vores interesser ude i verden, hvis ikke vi finder en metode til at kunne komme fri af det, vi har set. Det er heller ikke i danskernes sikkerhedsmæssige interesser.

– Det her gælder danskernes interesse ude i verden, det gælder danskernes sikkerhed, og det gælder den geopolitiske situation i verden. 

Troels Lund Poulsen (V) siger til pressen, at nu hvor han stopper som forsvarsminister, så har han ikke mere at tilføje til spørgsmålene om koranafbrændinger. Han siger dog, at det her ikke kun handler om ytringsfrihed, men også handler om danskernes sikkerhed.

Så det magiske spørgsmål, som ingen journalist åbenbart tør spørge?

“Er der nogen handlinger som, hvis de medfører trusler fra andre lande og andre organisationer end danske, ikke bør forbydes?”

For det er det Lokke og Troels siger. Folk truer danskere, så vi bøjer os. Hvad hvis de truer os fordi vi tillader en kvindelig statsminister? Fordi vi tillader homnoseksuelle at gifte sig? Fordi vi spiser gris?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.