Væk med det usunde!

https://www.dr.dk/nyheder/politik/halvdelen-af-danskerne-vil-skodde-cigaretterne-ved-udeservering

Føj da, røg under spisning. Og alt det usunde fra røgen og nærheden af de usunde (og sikkert også fattige og uvaskede) rygere. Det må og skal stoppes, og vil man ikke det må det være fordi man vil have lig i gaderne!

Godt det kan løses så nemt. Stop rygerne, og al luft ved udeservering er sund! Bilosen og fabriksforureningen er jo slet ikke så slem, det er jo lige før det vil lugte forkert uden disse. Og hvad skulle man også gøre mod bilerne? Forbyde dem? Det vil jo kræve en investering i offentlig trafik, hvorefter ordentlige mennesker risikerer at skulle sidde i samme bus som de fattige og uvaskede, og så er man jo lige så dårligt stillet som før man forbød rygning udendørs.

Det er ikke nemt at være helsefreak når man kun skal målrette sin vrede mod det franskmanden Dé André udleder, mens man behændigt ignorerer det usunde man selv udleder. Stakkels sunde mennesker. Det er cirka lige så intelligent som når bekymrede forældre kæmper med næb og kløer mod ulve i Danmark, for børnenes skyld, uvidende om at biler slår mange flere børn ihjel end ulve nogensinde har gjort.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.