Er man overrasket?

Mor Mette er ren. Som nyfalden sne, for hun vidste ikke bedre og gad ikke undersøge det. Thorkild Fogde er måske ren som daggammel sne, men Mor Mette har tillid til ham. Barbare “Spark dem i hovedet” Bertelsen er ren som smeltet sne, men Mor Mette har tillid til ham, på trods af at han burde have vidst bedre.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/mette-frederiksen-afviser-advokatvurdering-og-har-fortsat-tillid-til-barbara

Alle embedsmænd der har brudt loven for Mor Mette er rene, og tilliden er intakt. Og hvorfor skulle den ikke være det? Vores udenrigsminister piller ved 15-årige, og Mor Mette har fuld tillid til ham. Han lavede en enkelt lille fejl, hvorfor skal han straffes for det? Morten Nødskov opfandt Bødløgnen, eller rettere Nødløgnen, og måtte gå af som minister, men Mor Mette har tillid til ham.

Alt i alt har Mor Mette ikke noget problem med tillid til folk der ikke kan opføre sig ordentligt, for de gør det jo for hendes skyld. Og efter sommerferien må vi antage at der kommer et lovforslag der betyder at man ikke kan straffes for at bryde loven hvis man ikke ved bedre. Der er en del pampere der glæder sig til det.

Hvad så næste gang Mor Mette ikke mener at man skal spilde tusindevis af millisekunder på at læse det man skal træffe en afgørelse om? Så er det vel også ok, og hvorfor ville man være overrasket over det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.