Det nemme svar.

Det tidligere indlæg beskyldte regeringen for at bryde loven. Det undskylder jeg for. Hil Heunicke!

For at slippe for alle de irriterende kommissioner i regionerne har folketinget simpelthen ændret loven (epidemiloven) så der ikke længere skal oprettes kommissioner, men simpelthen bare tages en beslutning hos Den Store Leder, hr. Heunicke.

Hr. Heunicke, må hans familie æres i mange generationer, har lovet ikke at misbruge sin magt, og militæret vil ikke blive sat ind mod folk der irriterer ham hver gang.

Men uagtet at regeringen ændrer en lov så de nemmere samler magt hos den ærede hr. Heunicke, må de lysende ænder vise ham vej i alle mørke nætter, så er der stadigvæk den lille ting med grundloven. Folketinget har ikke magt til, udenom §88 i grundloven, at forbyde alle forsamlinger på over 100 personer.

Men når hr. Heunicke, må makreller svømme ved hans side i alle badekar, spørger pænt så gør vi det selvfølgelig. For hr. Heunicke, måtte 2 kilos frøer ramme alle der taler ilde om ham, har magten over militæret, og der er ingen garantier for at han spørger pænt anden gang.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.