De små tanker

Danske politikere er fantastiske. De kan gøre så meget ud fra deres eget begrænsede sind, og få det til at lyde som om de går forrest i kampen mod uretfærdighed.

https://www.bt.dk/politik/politikere-raser-kan-ende-med-vi-lukker-facebook

Folk er blevet censureret på facebook. Folk har mistet al forbindelse med omverdenen og kan ikke længere kommunikere med civiliserede mennesker.

“Selv om Facebook er et privat firma, må de under ingen omstændigheder bare køre efter deres egne regler på den måde, mener Søren Espersen og sammenligner det med andre firmaer, der altid skal indrette sig under de love, der nu er i det land, de befinder sig i.”

Så et privat firma må ikke køre efter deres egne private regler? Hvilken lov er det lige du snakker om der? Må et privat firma ikke lave regler for deres egne hjemmesider, og smide dem ud der ikke kan finde ud af at overholde dem?

Søren Espersen har før tabt sutten. Denne gang har han fundet den og bundet den fast til en makrel for derefter at slippe den stakkels fisk løs i atlanterhavet ved azorerne, for efterfølgende at forsøge at finde den ved Langeland.

Facebook er ikke internettet. Facebook er ikke en livsnødvendighed. Jeg beklager, bette Søren, men kunne du ikke lige finde de danske love frem som facebook bryder ved at smide folk ud der bryder reglerne på denne firma-hjemmeside?

Du er så fuld af panik over at DF er afsløret som en bande svindlere at du griber efter ethvert halmstrå for at aflede opmærksomheden fra jeres falske hotelregninger. Du lader som om du er en klog mand der forsvarer dansk lov, men i virkeligheden er du en falsk profet der kun tænker på at lire ligegyldigheder af som du godt selv ved er direkte løgn!

Marie Krarup stiller spørgsmål til en minister om det kan passe at et privat firma må lave regler for deres egen hjemmeside og derefter opretholde de regler?

Vermuth mener, at “man bør kræve af Facebook, at de tager stilling til deres virke, som for hende lige nu svæver i et grænseland.” Øeh, deres virke er vel ret klar for de fleste med intelligent over regnorms normale niveau? De er et privat firma der gerne vil tjene penge…De lever af at sælge reklamer og oplysninger om folk, og du kan godt leve uden…Er der mere omkring facebook du er i tvivl om, Vermuth, så siger du bare til. Jeg er altid klar til at hjælpe de folk der blev forfordelt da intelligens blev delt ud.

“»Hvis de til gengæld er et medie, så har de både ansvar og redigeringsret, men må også følge de regler, som andre medier er underlagt.«”

Får de mediestøtte? Nej? Så er de nok ikke underlagt regler som et medie. Har de egne nyheds-journalister? Nej? Så er de nok ikke underlagt regler som et medie. Flere spørgsmål, Vermuth?

“»Vi bør tvinge dem til at forholde sig til, om de vil være markedsplads eller medie. Hvis de vil være markedsplads, der fungerer som en opslagstavle eller et offentligt torv, kan de ikke stilles til ansvar og bør heller ikke redigere i det, folk skriver. Men de skal stadig underlægge sig dansk ret,«”

Så hvis det er en markedsplads skal de ikke blande sig hvis folk sælger deres børn til højestbydende eller sælger våben? Sig mig, hvordan kunne selv du nogensinde komme med de her udtalelser, Vermuth? Selvfølgelig kan en online markedsplads stilles til ansvar for hvad folk skriver om, hvis det bryder dansk lovgivning og markedspladsen ikke vil redigere i det!

“Pernille Vermund er enig med Søren Espersen i, at et firma må indrette sig efter dansk lov, hvis de vil være i landet.” Så facebook må gerne være i landet, eller hvad love mener du de bryder? Igen, hvad i alverden havde du indtaget da du skrev dine “tanker” omkring facebook i dag?

Jeg tvivler på at man kan blive dummere, så indtil videre er Dummeste Danske Politiker 2020 delt mellem Marie, Rasmus, Vermuth og Søren, som mener at facebook er internettet og den eneste måde at kommunikere på. Jarlov (som er vinder af Dummeste Politiker 2019) er selvfølgelig med i koret af hylende ånder der ikke formår at se hvordan en tilværelse uden facebook nogensinde skulle blive til et værdigt liv.

Det eneste der kan undre er at samtlige nyttige idioter på venstrefløjen ikke er med på galejen for at vise at de passer på danskerne. Selv de rabiate galninge som folk fra trykkefrihedsselskabet.

Det ord der nærmest aldrig kommer over mine læber, sagt eller skrevet, er vist meget passende her : Fuck Facebook. Det er spild af tid. Men de har lov til at smide hvem de end vil ud af deres hjemmeside for at overtræde de regler man accepterer når man logger ind.

Jeg havde lovet mig selv at skrive pænere om selv dumme mennesker og politikere i det nye år, men dumhed så åbenlys som denne artikel kan ikke beskrives pænt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.