Det væsentlige.

Det er altid rart når politikere, især ministre, forstår det vigtige i at fokusere på relevante emner. Hvem husker for eksempel ikke Dan Jørgensen, som forstod vigtigheden af at finde Danmarks nationalret, frem for at gøre dyrevelfærd til en mærkesag?

Nu har vi så Jarlov, af partifæller ofte kaldet Bar’Flov (ifølge anonyme kilder). Andre, ikke så anonyme, har afsløret at det ikke er intelligensen der er i højsædet hos den nye erhvervsminister. I stedet for at ignorere dette og fokusere på det område man er minister på, måtte Bar’Flov med det samme beskrive skolegangen i detaljer. Om han er begavet eller ej er der vist ikke nogen tvivl om, da han er konservativ. Selv en rotte ville på nuværende tidspunkt have forladt den synkende skude.

Men er jeg den eneste der kan se lighederne mellem Bar’Flov’s desperate trang til at retfærdiggøre sig selv hvis andre tvivler på ham, og så Bobby Olsen, holdkaptajn på Team Easy On? Da sidstnævnte anklages for ikke at have musikalsk sans henter han sine karakterer fra folkeskolen for at modbevise det. Bar’Flov har tydeligvis, udover en lidt langsommere forståelse end andre, meget store komplekser med hensyn til egne evner. Men man kan jo altid hente gamle papirer frem i stedet for at vise lidt format.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.