Syg fornuft

Sjældent er man enig med Sorte Neergaard. Det er man så heller ikke i dag, hvor han ligeså godt kunne have lavet en morsom youtube video hvor han passerer to mennesker, en der står stille og en der ligger stille. Sorte Neergaard stopper og spørger den første hvad der er galt. Svaret er simpelt. Det er en tidligere politiker der daser og driver i halvandet år, for han får eftervederlag i den tid, så han gider ikke lave noget. Sorte Neergaard ser fornuften i dette, og sparker derefter manden hårdt så han falder om, og går derefter videre til den liggende mand. “Hvad er der galt?”, spørger Sorte Neergaard. “Jeg er syg, og jeg kan ikke rejse mig”, svarer den anden liggende mand. Hvorpå Sorte Neergaard også sparker denne mand, og denne gang griner Sorte Neergaard højt og længe. Vendt mod kameraet siger Sorte Neergaard så “Det er rigtigt, det -er- sjovere at sparke dem der allerede ligger ned”.

Jeg tror denne video ville være et hit. Ihvertfald har man fjernet retten til at optjene feriepenge når man er sygemeldt. Det må være udfra logikken om at når politikere (ordet skrives med mest mulig foragt) vælger at melde sig syge, så er det for at komme lidt væk fra det hele, især afsløringer af ulovlige forhold, og det er jo ligesom en ferie. Derfor er andre menneskers sygdom også som en ferie. Har man lige haft kræft og er blevet rask har man ihvertfald bedst af at komme tilbage på arbejde, ikke bare dase og holder yderligere ferie.

Stem på Sorte Neergaard, og forstå fornuften i at sparke dem der allerede ligger ned. De skal ikke falde så langt når man sparker rigtigt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.