Godt Nytår

Hermed et stort ønske om et godt nytår til alle. Denne tid er til at reflektere over året der gik, og drømme om året der kommer. Skal 2016 være året hvor Danmark får de politikere vi håber frem for at beholde dem vi har fortjent? Skal det være året hvor sund fornuft trådte ind i politik, eller skal det være året hvor alt fortsætter som vanligt?

For at gøre det lidt nemmere for politikerne (denne gang udtalt med mest mulig foragt) er der her, efter en afstemning blandt alle sande Alvinister, en liste over det nytårsforsæt partierne helst skal komme med (samtidig med at de holder det).

Socialdemokraterne : Vi lover at bruge 2016 til at finde ud af om vi er røde eller blå, og farve rosen i logoet derefter.

Radigale Venstre : Vi lover at tænke en lille smule på dem der ikke har så meget fremfor bare at tage fra dem hele tiden, og hvis der er problemer for dem vil vi gøre vores bedste for at hjælpe fremfor at håne dem med et arrogant ‘Sådan er det jo’.

Konservative : Vi lover at forsvinde med værdighed fremfor at få kunstigt åndedræt i årevis.

Dansk Folkeparti : Vi lover at støtte mere op om Kim Christensen så han kan få alle de gratis billetter til sin datter som han beder om, og samtidigt fremhæve ham som en rigtig DF’er. Vi lover også at tænke lidt over konsekvenserne af vores politik, så vi ikke atter overraskes over at den førte politik har stor betydning for mange mennesker, ikke kun dem vi stjæler boligydelse fra.

Venstre : Vi lover fremover at afholde vores egne udgifter, hverken formand eller andre skal have tøj, drinks og husleje betalt af skatteyderne.

Enhedslisten : Vi lover at finde ud af hvad vi egentligt vil, om det er en revolution, en samfundsomvæltning gennem afstemninger, eller bare sidde og være imod mens vi fremhæver hvor dumme alle de andre er mens vi selv kommer med forslag der ikke er det mindste realistiske.

Liberal Saxobank : Vi lover ikke at skjule vores foragt for de lavtlønnede, så de småt begavede, det vil sige vore egne vælgere, ikke tror vi bekymrer os om andre end os selv, og vi lover at Joachim B Dumsen ikke længere vil lade som om alle vinder ved at støtte op om Ryanair. Derudover lover vi at Anders Dumuelsen altid vil præcisere Villum Christensens udtalelser så de pludselig betyder det stik modsatte af det der blev sagt, og dermed får en smule sandfærdighed.

Alternativet : Vi lover at gøre vores til at underholde med humoristiske anekdoter fremover, såsom hvorfor Uffe trak sig som kulturminister da han havde opnået alt hvad han kunne, og hvordan vi vil tvinge folk til at spise sundere ved at fjerne usunde ting. Får vi tid lover vi at finde på en politik vi ønsker at føre.

SF : Vi lover at forsøge at genoprette balancen i kamelbestanden, efter vi fortærede over 80% af dem i vores tid som regeringsparti. Vi lover at føre den politik der står skrevet i vores program, ikke den som Vestager siger vi skal føre.

Da nytårsforsætterne således er udvalgt gennem en masse fornuftige forslag og en hurtig afstemning, har partierne og politikerne (udtalt med mest mulig foragt) således tid til at reflektere over hvorfor de gik ind i politik, og om det virkeligt er en værdig grund.

Godt nytår, må det bringe jer alle det I fortjener.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.