De bad om det.

Sagde tidligere folketingsmedlem, nuværende bestyrelsesmedlem i hovedbestyrelsen, af de Radigale, Sven Skovmand. Det han udtaler sig om er diverse terrorangreb, hvor de fleste normalt begavede godt kan se et lille problem.

Sven Skovsvin, derimod, ser et andet problem end de fleste andre. De angrebne bad jo om det. De åbnede munden og det retfærdiggør, på alle måder, at de skulle dø. Havde de bare tiet, så var alt jo gået godt.

Og enhver der lader sig krænke af ord eller tegninger har ret til at dræbe den krænkende uden at det virker som overdrevet hævn, antager vi. Den udtalelse lader vi stå for sig selv, omend den igen minder folk om hvorfor enhver stemme på de radigale er en stemme på en sygdom i samfundet.

Havde Sven Skovsvin udtalt sig om andre emner kan man forestille sig svarene.

Sven Skovsvin, hvad mener du om :

Modstandsfolkene der blev henrettet under anden verdenskrig? “De bad om det. Havde de bare dukket nakken og fundet sig i det hele, som vi radigale gjorde, så var de ikke blevet skudt.”

Voldtægt? “De bad om det. Hvis en pige voldtages har hun virket seksuelt opstemmende på mænd, og så beder man selv om det.”

Røverier? “De bad om det. Har man nok værdier på sig og går usikre steder, hvilket er alle steder udenfor hjemmet, udover de Radigales kontorer, så tigger man om at blive bestjålet.”

Handlede kvinder? “De bad om det. Havde de fundet sig en sød ægtemand der kunne passe på dem var de aldrig blevet handlet.”

Sven Skovsvin, tak fordi du minder os om at rabiate galninge ikke kun huserer i USA, men også i radikale hovedbestyrelser.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.