God tur hjem.

“Flyselskabet kræver i en åben mail til den danske fagbevægelse fredag aften, at fagbevægelsen senest onsdag 15. juli klokken 17 underskriver, at den ikke indleder sympatikonflikt i København som varslet.

Hvis ikke Ryanair modtager et sådan løfte, vil selskabet lukke sin base i Billund klokken 24 fredag den 17. juli, lyder det i en meddelelse fra lavprisselskabet:

– Vi beklager, at vi er tvunget til dette tiltag af de vildledte danske fagforeninger. Selvom disse fagforeninger indrømmer, at de ikke har nogle medlemmer, der arbejder for Ryanair, har de tvunget os til at lukke vores ene base i København tirsdag den 14. juli.

– Medmindre de trækker deres trussel om sympatistrejke efter den dato tilbage (ved at bruge Billund-basen som undskyldning), vil vi også være tvunget til at lukke Billund-basen ved midnat fredag den 17. juli, lyder det fra Eddie Wilson, Ryanairs personaledirektør.”

Ovenstående er klippet ud fra DR’s hjemmeside.

Og “God tur hjem” er det eneste svar der er passende.

Læs en gang deres “argument” igen : “Selvom disse fagforeninger indrømmer, at de ikke har nogle medlemmer, der arbejder for Ryanair”. Ja, så skal de vildledte fagforeninger da ikke komme her og støtte de ansatte. Det ville jo svare til at folk blandede sig i andre røverier hvis deres egne penge ikke var på spil. Og hvor var vi så henne? I Ryanland passer man så sandelig sig selv og sine egne affærer, og hvis andre har ufatteligt dårlige arbejdsbetingelser, så er der nok en grund til det.

Heldigvis er det ikke nødvendigt at kommentere meget her, Ryanair siger ligesom det hele selv.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.