En sejr for Liberalismen

Breaking News : Lars Lokke Rasmussen forbliver formand i venstre. Dermed kan de seneste mange ugers hetz mod manden endelig stoppe, og kritikerne kan føje flertallet som i et rigtigt demokrati. Endelig er det slut med at piske en stemning op, slut med kriminelle handlinger som Ekstra Bladets  tyveri af fortrolige papirer, og slut med at skabe splid i et stolt parti som Venstre, Danmarks Liberale Parti.

Eller hvordan er det lige det er. Det eneste jeg vil sige med sikkerhed er at det i sandhed er en sejr for liberalismen. En sejr for idealerne om at man ikke skal hjælpe andre, men tværtimod rage til sig på andres bekostning. En sejr for idealet om at man ikke skal bekymre sig for meget om andre, for er de i problemer skal de lære at rejse sig selv. En sejr for idealet om at enhver er sig selv nærmest, og enhver form for bøn eller råb om hjælp kan besvares med et “noget for noget”.

Hetzen mod Lars Lokke er et mantra som mange venstre folk messer konstant for tiden. Hetzen fra onde journalister, som tvang den lille uskyldige Lars Lokke til at få tøj og rejser betalt af venstre. Hetzen som gjorde det muligt for disse onde journalister at tvinge lille uskyldige Lars Lokke til at svigte sine vælgere ved at forhindre ham i at fremvise bilagene der beviser at han har svaret skat af gaverne. Hetzen der gjorde det muligt for journalisterne at forberede sig ved at tvinge folk som Peter Christiansen til at råbe op om at man må lægge sine bilag frem når man mistænkes for at snyde i skat, velvidende at denne onde hetzende handling ville bringe lille uskyldige Lars Lokke i problemer når man, for at sabotere Venstre’s EU parlamentsvalg, stjal kvitteringer fra Venstre’s kontor ved hjælp af en muldvarp, plantet i partiet mange år før. Hetzen som får folk til at tvivle på lille uskyldige Lars Lokke’s rene tanker, med henblik på alle de sager der har vist journalisternes forvrængede billede af venstres moral.

Undskyld mig, men hvis man var liberal for 3 år siden og frem, så var man vidne til et parti som skreg som grise efter maden da Gåsedronningen, Helle Thorning, havde problemer med skat. Der blev skreget fra hvert gadehjørne at man skulle lægge sine papirer frem, og man kunne ikke have en statsministerkandidat hvor der var tvivl om skattebetalinger. Hvis man forblev venstre-tro efter dette, så må man have ment at det var det eneste rigtige; at fremlægge alle papirer for at rense sig selv på forlangende.

Hvordan i alverdens liberale idioti kan man så sige idag at det ikke er nødvendigt at fremlægge noget som helst så længe man ikke er anklaget for noget? Hvordan kan man forblive venstre-tro når reglerne, normerne og kravene bliver vendt 180 grader når sagen vedrører en mand der om nogen har vist at dømmekraften træder ud af spil når man har chancen for at bruge andres penge?

Jeg er da ligeglad med om Lars Lokke, da han var 17 år, valgte at slippe ud af en større betaling ved at sige hans underskrift ikke var gyldig da han ikke var 18. Svindel, bedrag, og første skridt der om noget siger alt om Lars Lokke’s karakter, eller mangel på samme. Jeg er da ligeglad med hvor mange bilag der var ukorrekte under hans tid som lokalpolitiker, hvor en hel del penge skulle tilbagebetales. Jeg er da ligeglad med at Lars Lokke og Smøren Pind holdte en arbejdsfrokost hvor der, udover mad, blev indtaget 20 snapse og 5 fadøl af disse to. Og jeg er faktisk også ligeglad med om han rejser på 1. klasse for penge der skulle gå til velgørende formål, for derefter, efter adskillige rejser, at beklage offentligt da han bliver afsløret.

Men jeg er gevaldigt træt af selvretfærdige politikere fra begge lejre, dog oftest liberale, der er så ufatteligt ligeglade med love og regler, for de ved at der ikke sker noget ved at bryde dem. Hvis en almindelig dansker ‘glemmer’ at indberette noget til skat, eller en lille erhvervsdrivende indberetter for sent, så skal de nok komme til at fortryde. Lars Lokke, derimod, og mange andre politikere som ham, indberetter som det passer dem, og som regel først når svindelen bliver afsløret. Se bare på de 70.000 kroner som venstre var i tvivl om skulle indberettes. Bare fordi alle beløb over 20.000 skal indberettes og bidragsyderen skal offentliggøres er det jo ikke sikkert at de 70.000 kroner skal indberettes, vel?

Og bare fordi Lars Lokke sandsynligvis aldrig nogensinde har haft intention om at betale skat af den rejse hans kone og barn fik af Venstre, så er der da ikke noget problem i det? Hvorfor skulle de uskrevne regler som Venstre skreg op om vedrørende Helle Thorning dog gælde for Drukmåsen, Lars Lokke?

Til alle jer der måtte stemme på venstre eller andre liberale partier : Måtte I en dag finde jer selv i en situation hvor I virkeligt havde brug for andres hjælp, og opleve hvordan det er når I bliver fanget i regler der ikke gælder for andre, og hvor det eneste svar er ‘Hvad får jeg for det”, når I skal hjælpes. For jeres sunde fornuft er idag officielt forsvundet.

Men, intet er så galt at det ikke er godt for noget. Endelig er der nogen der gør Kim ‘Bestikmignu’ Christiansen, fra Dansk Folkeparti, danmarks mest uærlige politiker og pt. den grådigste person i folketinget, rangen stridig. Lars Lokke og Kim Christensen er lige ærlige, og det siger en del om tilstanden i vort tidligere så stolte Folketing.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *