Pas på den lille ultranationalist.

Om den ser bedårende eller farlig ud, så er holdningerne altid de samme, og andre skal bare rette ind!

https://nyheder.tv2.dk/politik/2024-10-03-folketingsmedlem-sendt-ned-fra-talerstol-uden-spoergsmaal-efter-omdiskuteret-tale

Hun ville holde sin tale på grønlandsk (sidste år)! Og hun fik lov.

Hun ville holde sin tale og svare på grønlandsk! Det blev ikke tilladt, men hun skrabede 69.000 kroner ekstra til sig i måneden så hun kunne hyre en tolk.

Hun vil ikke holde talen på grønlandsk og dansk! Ok, men så er der ingen kommentarer fra dem der ikke forstår dig når du ikke vil bruge den tolk du får betalt.

Og nu er hun fornærmet, den stakkels lille ultranationalist.

“- Jeg nægter at blive tvunget til at lave dobbeltarbejde på både grønlandsk og dansk udelukkende for at få lov til at tale mit modersmål i Folketinget, siger hun.”

Jamen det er sandelig derfor du får alle de rare ekstra penge. Så er det tolken der laver arbejdet for dig. Men selvfølgelig, du skal tale i lang tid, det er hårdt arbejde for en ægte politiker/ultranationalist. Det er noget andet end fornærmet tale i et interview.

– Jeg er ved at være træt af det spørgsmål. Der er en hel befolkning i Grønland, som bliver udelukket fra at følge med i dag, svarer hun.

Så de forstår ikke dit grønlandske, som du gerne måtte tale? Er du for dum til at tale forståeligt på andre sprog end dansk? Er det en dårlig tolk du har hyret, måske fordi det er nær familie, så debatten efterfølgende ikke kan oversættes til grønlandsk? Det lyder som om den lille ultranationalist er lidt forvirret her.

Men ultranationalist eller radikaliseret religiøs, det er ikke logik der hæmmer deres tanker.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.