Endeligt lidt gode nyheder.

https://www.dr.dk/sporten/ridning/helgstrand-tvivler-paa-comeback-har-man-lyst-til-ride-rundt-og-blive-svinet-til

Jeg havde undret mig over at de heste jeg passerede så usædvanligt glade ud i dag, og nu forstår jeg hvorfor. Det der er mest utroligt i dette er hvordan medierne leger mikrofonholdere. Andreas er ren, det er de andres skyld, og alle er onde ved ham.

Sangen har vi hørt før, faktisk hver gang hans mishandling af heste er blevet opdaget. De optagelser TV2 kom med er jo ikke unikke. Hele hans måde at omgåes heste på er baseret på at de skal makke ret, ellers kommer de til at fortryde det.

Den stakkels pige i udsendelsen der ærligt fortæller at sårene skal dækkes med farve, mener Andreas virkeligt at den ide kommer på eget initiativ? Helt uden hans indblanding?

Ussel og løgnagtg, ond mod dyr og ufatteligt selvretfærdig. Kan man beskrive Andreas anderledes? Og som han altid siger når han “uretfærdigt” oplever konsekvenserne ved at dyremishandlingen opdages, “Hvem pokker er Akeem Foldager?”.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.