Det grønne foregangsland.

Kan de fleste ikke huske det slagord? Hver gang der var noget med en vindmølle, en solcelle eller en rød snor en minister kunne klippe over. Vi var noget særligt her i Danmark, vi viste de andre sølle lande vejen fordi vi var et grønt foregangsland.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/cheminova-pumper-miljoefarlige-stoffer-i-hav-der-allerede-er-forurenet

Ved København blev der udledt millarder af liter kloakvand fordi man ikke lige havde kapacitet. Da det blev opdaget måtte man så gøre noget. Landbruget sviner, men lad os nu lige vente og forhandle lidt, det kan jo være vi finder et smuthul og kan pisse på miljøet uden nogen opdager det. Og så dette….direkte udledninger fra Cheminova, med miljøministeriets velsignelse.

Embedsmændene skriver også, at det for nogle virksomheder vil være vanskeligt eller “uforholdsmæssigt dyrt at rense længere ned”, så koncentrationen af miljøfarlige stoffer i deres spildevand bliver lavere.

I et skriftligt svar afviser Miljøministeriet, at ministeriet har brudt loven eller ladet erhvervshensyn gå foran hensynet til miljøet.

Er der en politiker eller et miljøsvin til stede der kan forklare hvordan begge disse udsagn kan være korrekte? Er det ikke netop at lade erhvervshensyn gå foran hensynet til miljøet?

I dokumenterne skriver medarbejdere i ministeriet direkte, at det sker af hensyn til virksomhederne.

Miljøminister Magnus Heunicke har ikke ønsket at stille op til interview om sagen

Er der snore der skal klippes, eller tomme løfter der skal gives under stor pressebevågenhed, så er Mester Heunicke forrest. Men er der arbejde i syne, eller regler der ikke er overholdt, så er Mester Heunicke som strudsen, godt gemt.

Havets minister må være slang for pengegriske svin. Hvordan ved man at Mor Mette og Mester Heunicke lyver når de taler? Deres læber bevæger sig.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.