Det var jo terrorrister!

Mette blev utryg. Kokainvraget (Jacob Engel-Schmidt) blev utryg.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/flere-ministre-forlod-arrangement-paa-kvindernes-internationale-kampdag-det-blev

Er det rimeligt at nogle folk ødelægger et foredrag for andre? Måske ikke. Men kan en minister der lyver regne med at folk ikke blot ignorerer det? Ja, bestemt.

Men utrygt? Var det råbene der skræmte kokainvraget? Var det de vrede stemmer der vovede at udtrykke misbilligelse mod selveste Moder Mette? Det er lidt uklart. Der blev kastet med flyers, som er et stykke papir…Var papiret truende?

Det er meget typisk Moder Mette og hendes loyale skare, der er fuldstændigt uforstående overfor selvstændigt tænkende mennesker der ikke er enige med dem. De bliver bange og utrygge, for hvis folk er så langt ude at de ikke kan se Moder Mettes storhed, så kan de lynhurtigt blive farlige og måske trække våben! Det er næste års terrorister der vover at råbe når Moder Mette taler, det er bare helt tydeligt (hvis man ser verden gennem briller kraftigt farvet af kokain, i det mindste).

Det er ok hvis ministre ikke vil stå og tale under buh-råb. Fair nok. Er man tyndhudet må man gå. Men at kalde det utrygt…Det forklarer hvorfor kokainvraget nok snart beder om politi beskyttelse mod de galninge der ikke forstår regeringen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.