De gamle talemåder er ikke helt ved siden af.

Krokodiller kan også græde (falske tårer). Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt (hykleri er skidt). Der er flere, men de er alle delvist rigtige.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/eu/eu-forslag-om-begraense-pesticider-haenger-i-en-tynd-traad

– Lige nu ser forslagets skæbne meget usikker ud. Jeg synes, det er ekstremt skuffende, for der er brug for at få reduceret brugen af pesticider i EU, lød det i sidste uge fra miljøminister Magnus Heunicke (S), da han gjorde status på sagen i Folketingets europaudvalg.

Mester Heunicke græder for miljøets skyld. Kunne vi bare, som det grønne foregangsland vi er, vise de andre den rette vej? Kunne vi ikke få dem til at forstå at en del pesticider skal begrænses eller forbydes? Det er Mester Heunickes store drøm, at vise vejen til en gift fri verden….

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2023-12-10-forbudt-sproejtemiddel-godkendt-aar-efter-aar-til-kartoffelavl

Medmindre det altså drejer sig om allerede forbudte stoffer, naturligvis. Reglone er så slem at selv EU kunne se det. Men ikke danmarks forenede Djøf’ere.

Reglone er mærket med advarsler som “Giftig ved indånding”, “Mistænkes for at skade det ufødte barn” og “Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer”. 

Hvordan Mester Heunicke nogensinde friserer sig, barberer sig eller fjerner hår rundt omkring er en gåde, for han må da få en voldsom kvalme når han ser sig selv i et spejl. Magen til hykler skal man lede længe efter, men han passer jo lige sammen med Mor Mette. For at pisse på andre og miljøet, det er blevet en mærkesag for Danmarks nye Ultraliberale parti, Socialpisserne.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.